Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Google+BEL BÖLGESİ NASIL İNCELİR? BEL İNCELTME HAREKETLERİ

bel bölgesini incelten hareketler

Genellikle insanlar bel bölgesinde kalınlaşma olmadan kiloaldıklarını anlayamıyorlar. Özellikle kadınlarda bel çevrenizin ölçüsü 93 cm geçiyorsa ciddi bir şekilde kilo artışının olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle bel çevresinde nasıl olduğunu anlamadığınız bu fazlalıklardan kurtulmak öyle sandığımız kadarda kolay olmuyor. Çünkü bel bölgesinin yağların erimesi için sadece diyet yetmiyor.
Kalınlaşan bel bölgesini inceltmek ve şekillendirmeye yönelik hareketleri uygulamak şart. Göbek kısmını  inceltmek ve şekillendirmeye yönelik egzersiz hareketleri düzenli olarak yapmaya devam etmeli ve mutlaka beslenme alışkanlığımızı değiştirerek meyve ve sebze tüketimine ağırlık verilmelidir. Bel bölgesindeki kalınlaşma beraberinde birçok hastalığın habercisi olabileceğini unutmayın. Eğer spor salonlarına gitmeye vaktiniz yok ise, günde yarım saatinizi spora ayırarak, sağlıklı beslenerek bel bölgesindeki ve göbekte oluşan yağları yakabilirsiniz.BEL BÖLGESİ YAĞLANMASINA NEDEN OLAN  YİYECEKLER
*Fast food gibi yağlı ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durun
*Margarin ve benzeri yağlardan yapılan pasta, kurabiye ve kızarmış yiyeceklerden uzak durun
*Alkol, şekerli ve gazlı içeceklerden uzak durun
*Büyük porsiyondaki yiyecek tüketiminden uzak durun
*Beyaz ekmek
*Bitkisel yağlardan olabildiğince uzak durmak gerekiyor. Kalorisi çok yüksek.
*Diyet listenizde bulundurduğunuz peynir sandığınız kadar düşük kalorili değildir. Peynirin cinsine dikkat edin.
BEL BÖLGESİNE ZARARI EN AZ OLAN  YİYECEKLER
1-Lifli besinler tüketin.
2-En azından bel bölgesindeki yağlardan kurtulana kadar beslenme alışkanlıklarınızda mutlak bir değişiklik yapın. Örneğin, pirinç yerine esmer pirinç, beyaz un yerine buğday unu tercih edin.
3-Yeşil Çay tüketin Yeşil çay kalori yakışını hızlandıracaktır.
göbek eritme hareketleri
BEL BÖLGESİNİ İNCELTMEK İÇİN NASIL BİR BESLENME PROGRAMI HAZIRLANMALI?
1-Meyve, sebze, ağırlıklı beslenin.
2-Tam tahıllı yiyecekleri öğünlerinizden eksik etmeyin.
3-Düşük yağlı süt ürünlerini tercih edin.
4- Haftada 3 defa Kuru baklagiller tüketin. Örneğin, nohut fasulye ve yağ yakma konusunda etkili olduğu bilinen yeşil mercimek gibi.
5- Haşlama ya da ızgara Yağsız et, tüketin.
6-Hafta ta en az 3 kere balık  tüketin, kalorisi az olan yiyecekleri seçin.
Aşağıda tarif ettiğimiz hareketleri kendi evinizin konforunda uygulayarak bel bölgenizin hızlı çalışmasını sağlayabilir, bu sayede belinizdeki yağlardan hızlıca kurtularak, bel bölgenizi kısa sürede incelte bilirsiniz.
İşte Bel Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmanızı Sağlayan Egzersizler
Bu hareketlerin en başında mekik çekmek geliyor. Yapacağınız düzenli maraton koşuların da faydasını görebilirsiniz. Bölgesel zayıflama istediğimiz için bel bölgesine etki eden hareketler yapmalıyız.  Plates topu da kullanabilirsiniz.
1. Sırt üstü yere uzanın bir bacağınızı yukarı kaldırın indirin. Aynı hareketi diğer bacağınızla içinde tekrarlayın.
2. Ayakta dik şekilde durarak, bacaklarınızı omuz hizasında kadar açın. Belinizi sağa ve sola hareket ettirirken aynı anda kollarınızı da seri bir şekilde aşağı yukarı hareket ettirin.
3. Dizlerinizi kırarak kollarınızı yana doğru açın. Gövdenizi sağa ve sola doğru çevirin.
4. Yere sırt üstü uzanın, dizlerinizi ayak tabanlarınız yere gelecek şekilde bükün. Kollarınızı iki yana uzatın ve yavaşça kalça ve belinizi havaya kaldırmaya çalışın.
5. Yere uzanın. Sol ayağınızı dizden bükün ayak tabanınız yere bassın. Sağ bacağınızı 90 derece kaldırıp indirin. Aynı pozisyonu diğer bacağınıza da uygulayın.
6. Bacaklarınızı omuz hizasında açarak ayakta durun. Bacaklarınızı diz kısmından kırarak eğilip kalkın.
Bu hareketler bel incelmesinde önemli bir rol oynayacaktır.
göbek eritengöbek eriten bel eritengöbek nasıl erirfazla kilobel kısmı nasıl zayıflarbeldeki yağları eriten hareketlerkarın eriten hareketlerbeldeki yağları eriten hareketlerkarın eriten hareketler

beldeki yağları eriten hareketlerkarın eriten hareketler


Google+   KADINLARI İLİŞKİDEN SOĞUTAN HAREKETLER, 

kadın neden ilişkiden soğur

Evet sevgili hanımlar, bizler çok daha hassas ve kırılgan olduğumuzdan çabuk kırılır ama bunu o an hareketlerimize yansıtmasak ta unutmayız. Erkekler kızınca söyler geçer, bizkadınlar ne yapılan iyiliği ne de kötülüğü unutmayız. Sonrası mı? Buyurun bir kadını seks yapmaktan soğutan hareketler neler onu konuşalım.
-İLGİSİZLİK Kadınları seksten soğutan hareketler arasında. Kadınlar erkeklere göre çok daha hassas ve duygusal olduklarından ilgisizliğe dayanamazlar. Bir kadın ne kadar sizi severse sevsin sizin ona yatakta ilgisiz davranmanız ilişkinin önce kadının kalbinde sonra ise beyninde sona ermesine yol açar.- KÖTÜ VÜCUT KOKUSU Bir erkek yatakta asla pis kokmamalı. Kadınlar yatakta temiz kokan erkekleri ister. Bir erkeğin kötü vücut kokusu kadına her zaman itici gelir.
-ACELİ VE ISRARCI DAVRANMAK İster evli olun ister flört döneminde bir kadına birlikte olma konusunda ısrarcı davranmayın. Örneğin flört döneminizde iseniz ona bırakın, eve gidelim mi gibi sözleri imalarda bile bulunmayın. Bu onu ilişkiden soğutur. Kadın o zaman bunun tek derdi beni yatağa atmak diye düşünebilir. Evli iseniz aceleci davranıp ilişkinizi orgazm odaklı yaşamaya kalkarak, oldubittiye getirmeyin.
-ROMANTİZMİ ABARTMAYIN Kadınlar ilgiden hoşlanır ve hiçbir kadın romantik bir erkeğe hayır diyemez, bu doğrudur Ama!!!! Abartmayın. Unutmayın ki kadınlar sizin samimi olup olmadığınızı anlar ve birçok kadın çok aşırı sevgi gösterilmesinden hoşlanmaz.
söylemeyin. Unutmayın günümüzde evliliklerin büyük çoğunluğu yalan yüzünden bitmektedir. Bir kadın birlikte olduğu erkeğin yalanını yakaladığı andan itibaren soğuma aşaması başlamıştır. Eşiniz ya da sevgiliniz telefon rehberinde aşkım, canım gibi isimlerde kayıt ettiği isimleri BİR ZAMANLAR AŞKIMDI ya da İSİM yazarak değiştirirse şaşırmayın.
TUTARSIZ DAVRANIŞLAR. Erkekler, her zaman yaptıklarınız ile söyledikleriniz birbirini tutsun. Örneğin ilişkinizin başında ben zamanımı ailemle geçirmeyi severim derseniz, haftanın 3 günü çim sahalarda arkadaşlarınız ile tıp koşturursanız eşiniz ya da sevgilinizin arkasından da koşmaya hazırlanın. Eminim bu durumda top yerine Partneriniz kaçtıkça siz kovalayacaksınız.
KISKANÇLIK. Kıskançlık sanıldığı kadar masum bir duygu değildir. Ortadan konuşmak gerekirse kadın ya da erkek için kıskanççılığın fazlası zarar. Çünkü eşinizi ya da partnerini sevdiğinden dolayı kıskanmak ayrı kıskandığını bahane ederek karşındakini kontrol altında tutmaya çalışmak ayrıdır.Bu ikisi arasındaki ince çizgiyi koruyamıyorsanız ilişkinizde alarm zilleri çalmaya başlamış demektir.
ANA KUZU ERKEKLER. Annenize düşkün olabilirsiniz, ama bunu ilişkiniz de bunu onun gözüne sokmayın. Her iki lafın başında annem derseniz,  ve onun   annenizin size davrandığı, şekilde size davranmasını beklerseniz hayatınızın yanlışını yapmış olabilirsiniz.Çünkü hiç bir kadın kendisini annesi ile kıyaslayan erkeği hayatında uzun süre tutmaz.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK
Google+ ERKEKLERİN KADINLARDA GÜZEL BULDUĞU 10 İPUCU


 erkek kadında ne sever



Erkekler Kadınlarda Hangi Özellikleri Sever?


Erkeklerin kadınlarda güzel bulduğu şey, sadece dış görünüş değildir. Bir ilişkinin başlamasında elbette ilk izlenim kadar dış görünüşte önemli ama bir yere kadar. Boşuna dememişler güzele kırk günde doyulur di
  • Daha da doğrusu onunla ilgilendiğinizi bilmek isterler. Ama tabii ki bunun dozunu kaçırmadan. Yani erkekler nasıl sevdiklerini davranışları ile gösteriyorsa, sizde öyle yapmalısınız.
  • Esprili olması. Kadınların espri yapması erkeklerin hem dikkatini çeker, hem de çok hoşuna gider. Erkekler genelde böylekadınları evlilik için daha yakın görürler.
  • Dinlemeyi Bilmesi. Erkek bir kadınla konuşurken dinlenildiğinden emin olmak ister. Özellikle kendisi ile ilgili bir konu ise  konuşurken kadının gözlerine bakar. Bu nedenle her zaman iyi bir dinleyici olmalı ve o konuşurken sözünü kesmeden sonuna kadar sabırla dinlemelisiniz.
  • Doğal Görünümlü Olması.  Erkekler takma saçlı, göğüsleri takma silikonlu, aşırı dekolte giyen kadınlar ile birlikte olsalar da, uzun süreli bir ilişki için tercih etmezler.
  • Spontane olmaErkekler genelde duyguları ve isteklerini fark edip bunlara uygun davranışlarda bulunan, kendini doğal olarak ifade edebilen kadınlardan daha çok hoşlanırlar.
  • İyi yemek yapabiliyor olması. Boşuna dememişler bir erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye! Erkekler güzel yemek yapan kadınları her zaman daha çekici bulurlar.
  • Yemek yemekten keyif alıyor olması. Kadınların formunu korumak adına yada nezaket gereği erkeğin yanında yemek yemekten kaçınır. Oysa erkekler yanlarında birlikte yemeğin tadını çıkaracakları kadınlara bayılırlar.
  • Başarılı bir birey olması. İyi bir kariyeriniz olmasına yada başarılı bir geçmişinizin olmasına gerek yok. Önemli olan sevdiğiniz işi yapıyor olmanızdır. Bu sizin tüm yaşamanıza yansıyacaktır. Çünkü erkekler sürekli şikayet eden mızmız kadınlardan hiç hoşlanmazlar.
  • Kadının İyi bir sürücü olması. Erkekler kadınların araba kullanmasından şikayetçi olsalar da, iyi araba kullanan kadınlara bayılırlar.
  • İlişkide yapıcı ve uzlaşmaya açık olması. Erkekler ilişkide sürekli sorun çıkaran kadınlar yerine yapıcı ve uzlaşmaya açık olan kadınlarla birlikte olmayı tercih ederler.


  • SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK


  • Google+  KADIN, ERKEĞİN İLK NERESİNE BAKAR?

    kadın nereye bakar













    KADIN, ERKEĞİN İLK NERESİNE BAKAR?



    Yapılan araştırmalara göre kadınlar erkeklerin ilk ellerine bakar. Ama aslında tamda öyle sayılmaz. Neden mi? Birkadın ilk erkeğin boyuna sonra yüz ifadesine beğenirse ellerine bakar. Düşünseniz ya beğenmediğiniz bir erkeğin neden ellerine bakasınız ki, ya da elleri güzel diye hoşlanmadığınız biri ile bir kitle mi olacaksınız? Kadınlariçin ilk izlenim çok önemlidir. Bir kadının ilk bakışta bir erkekten günümüzdeki değimi ile elektrik alması için, önce beğenmesi lazım!
    Minyon Tipli Kadınlar İlk Erkeğin Neresine Bakar. Özellikle minyon tipli kadınlar bir erkekte ilk boyuna yani uzun boylu olup olmadığına bakar. 5 kadından 3’ü bu cevabı verecektir.
    Uzun Boylu Kadınlar; Bir erkeğin ilk karizmasına bakar. Tabi, saçını tarayışı gülüşü, bakışı, tarzı bunlara bakar.
    Orta Boylu KadınlarBir erkeğin ilk gözlerine bakar, o an hissettiği şey onun için çok önemlidir. Eğer bir şey hissettiyse fiziğine bakar. Genelde iri yarı erkekleri tercih ederler.
    ve boyuna bakarKendileri gibi kilolu ama uzun boylu ise erkek, muhtemelen beğenmiştir. Sonra ellerine bakar.
    Zayıf Kadınlar; Zayıf kadınlar biraz çıt kırıldım olduklarından ilk erkeğin ayaklarına bakar. Onlar için ayak güzelliğinden çok, ne tür ayakkabı giydiği önemlidir. Beğendi ise ilk görüşmede kilosuna bakar kendi gibi zayıf ya da çok kilolu olmayan erkekler ilk tercihleri olacaktır.
    Neşeli Kadınlar; Bir erkeğin onu kendisini gördüğü andaki tepkisine yüz ifadesine tavırlarına bakar. Hareketli enerjik olmasının dışında sakin olmanız sizi ona yakınlaştıracaktır. İlk görüşmede ise kendisi gibi konuşkan ve neşeli olup olmadığınızdan ziyade konuşmasına üslubuna bakar.
    Sakin Mizaçlı Kadınlar; Sakin tavırlı kadınlar ilk erkeğin ne kadar hareketli olup olmadığını anlamak için direk el ve kol hareketlerine bakar. Sakin mizaçlı kadınlar kendileri gibi sakin erkeklerin yerine hareketli konuşkan sıcakkanlı erkeklerden hoşlanırlar. Boşuna dememişler zıt kutuplar birbirini çeker diye

    SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK




    Vampir Botoks diğer adı, ile PRP (Trombositten Zengin Plazma) yönteminde kişiden alınan az miktardaki kan özel olarak hazırlanmış bir tüpe konur ve bu kanın az bir kısmı özel bir yöntemden geçirilerek bileşenlerine ayrılır, elde edilen az miktardaki zenginleştirilmiş plazmanın yine aynı kişiye cilt gençleştirmek amacı ile geri verilmesi işlemidir.PRP Ciltte enjekte edildiği bölümlerde kök hücrelerini aktif hale getirir. Dokuların yenilenmesine yardımcı olan bir yöntemdir.

    Bu uygulanmadan sonra cildin elastikiyetine daha fazla destek veren collegen liflerle yer değiştirirler. İlerleyen seanslar sonrası bu durum daha belirgin bir biçimde ortaya çıkamaya başlar. Bunun sonucunda ise, cildin elastikiyeti artar, ince kırışıklıklarda azalma, ciltte gözle görülen bir canlanma ve taptaze bir görünüm ortaya çıkar. Vampir Botoksunda kullanılan PRP solüsyonu hazırlanmak için hastadan alınan bir miktar kan kitlere konur ve bu kitlerin içinde ise özel tüpler mevcuttur .
    kullanılan PRP uygulamasındaki amaç Trombosit hücrelerin kanın pıhtılaşmasını sağlayan, insan vücudundaki hasarlı damarları ve diğer dokuları onaran, büyüme faktörleri içeren hücrelerdir. Dokularda her hangi bir yıkım oluştuğunda Trombositler onarım sürecini başlatır.
    Vampir Botoks yöntemi yani PRP ile cilt gençleştirmenin avantajları oldukça fazladır. Bunların en başında alerjik ve her hangi bir yan etki gibi problemler yaşanmaz. Bunun yanı sıra elde edilen bu serumun bir takım antibaktirel özelliklerinin olması, uygulama yapılan kişide enfeksiyon ihtimalini azaltır. Bu yöntem ameliyat kadar ağır değildir, enjeksiyon yöntemiyle yapılmaktadır. Hasta sadece enjeksiyon acısını hissetmektedir. Yan etkileri yok denecek kadar azdır.
    VAMPİR BOTOSKSU NERELERDE KULLANILIR?
    Vampir Botoks yöntemi ile yapılan cilt gençleştirme uygulamaları genelde kök hücre mantığına dayanır. Bu yöntemde cilde uygulanan PRP solüsyonu ciltteki kök hücreleri aktif etmeye başlar. İşte bu nedenle bu yöntem için bir kök hücre tekniği de diyebiliriz. Bu yöntem ayrıca akne izlerinde, cilt yenilemesinde, ciltteki sarkma tedavilerinde, diz, kalça, ayak bileğinde oluşan kireçlenmelerinde, topuk dikeni,kasık ağrısı tedavisinde ve ciltteki çatlakların giderilmesinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda ciltte oluşan lekelerin tedavilerinde başarı ile kullanılmaktadır.
    Vampir Botoksunu Angelina Jolie’nin de yaptırdığı biliniyor.










    Google+  RAHMİ ALINAN KADIN İLİŞKİDEN ZEVK ALIR MI?



    rahim ameliyat olan kadın

    RAHMİ ALINAN KADIN İLİŞKİDEN ZEVK ALIR MI?

    Rahmi Alınan Kadın İlişkiden Zevk Alır mı? Bu durum biraz kişinin kendi ile alakalı bir durumdur. Eğer rahmin alınması tümör ya da kanser gibi nedenlerden dolayı ise psikolojik olarak sizi...




    Rahmi Alınan Kadın İlişkiden Zevk Alır mı?
    Bu durum biraz kişinin kendi ile alakalı bir durumdur. Eğerrahmin alınması tümör ya da kanser gibi nedenlerden dolayı ise psikolojik olarak sizi olumsuz yönden etkileyecektir. Bunun yanı sıra evli yada çocuklu olmanız da önemlidir. Konuyu genel olarak ele alırsak, sadece rahmin alınması söz konusu ise, bu fizyolojik olarak cinsellikten zevk almanıza engel değildir. Sonuç itibari ile vajina cinsellikten zevk almaya devam edecektir. Böyle durumlarda psikolojik olarak destek almanız olumsuz düşüncelerinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.
    Rahim ameliyatı sonrasında ne olursa olsun iyileşme sonrasında ilişki serbesttir. Bu noktada kadınların göz ardı ettiği konu partneri ile yaşadığı cinsel ilişki sırasındarahmin olup olmadığı erkek tarafından algılanmaz ve bu durumun cinsel ilişkiden zevk almayı önlemesi gibi bir duru söz konusu değildir. Yeter ki siz kendinizi ilişki sırasında kasmayın, olumsuz düşüncelere kapılıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çünkü cinsel ilişkinin rahimle alakası yoktur. Birde çok daha da önemli bir konu daha var. Oda rahmi alınan kadınlar cinsel ilişkiden zevk almayacaklarını düşünmekle kalmıyor birdemenopoza erken girerim diye korku yaşıyorlar.

    Oysa; tek başına rahim alındığında, yumurtalıkları alınmayan ve henüz menopoza girmemiş kadınlar yani halen hormon üretimi olan yumurtalığa sahip olan kadınlarımız menopoza girmiyor.
    Bu yazımda özellikle bunun altını çizmek istedim. Fakat rahmin ameliyatı sırasında rahmi ile yumurtalıkları birlikte alınan kadınlarımız menopoza giriyor. Bir kadın olarak bu konuların herkesle konuşulmayacağı bilincindeyim, bu nedenle özellikle bu konuların altını çizmek istedim. Rahim ameliyatı olan kadınlarımıza seslenmek istiyorum. Rahim ameliyatı olmanız hiç bir zaman ilişkiden zevk alamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu nedenle cinsel yaşamına ameliyattan önceki gibi devam edebilirsiniz. Hepinize sevdiklerinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

    Google+   GERÇEK AŞIK NASIL ANLAŞILIR?



    gerçek aşk nasıl

    GERÇEK AŞIK NASIL ANLAŞILIR?

    Gerçek Aşık Olduğunu  Nasıl Anlarsınız? Çoğunlukla beğenmek ile sevgi birbirine karıştırılır, beğendiğin şeye sahip olmak ve üzerinde tasarruf edebilme arzusuyla yaşarız. Çünkü bizim...



    Çoğunlukla beğenmek ile sevgi birbirine karıştırılır, beğendiğin şeye sahip olmak ve üzerinde tasarruf edebilme arzusuyla yaşarız. Çünkü bizim sevgi sandığımız beğeni duygusu, beraberinde sahip olma arzusunu ortaya çıkarır. Bu nedenle gerçek aşk ilk görüşte olmaz. Yani sizin İlk görüşte hissettiğiniz şey aslında karşılıklı çekimden başka bir şey değildir. Bu çekimin aşka dönüşmesi için ise zaman gereklidir
    Sevdiği İçi Yaşamak İsterGerçekten aşık olduğunda sevdiğin için yaşamak istersin, onun yanında olmak istersin. Gözün ondan başkasını görmez, elin ondan başkasını tutmaz olur. Onunla tek bir beden, tek bir ruh olmayı arzu edersin.
    Karşılıksız Sever Gerçek aşık karşılıksız sever. Sevgisi hiç bitmez tükenmez, bazen durulur, bazen coşar ama hiç eksilmez. Sevgisi bir ömür boyu sürer.
    Öncelik Tanır. Onun için siz, ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz, örneğin Sizin iyi olmanızı, sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister.
    Zaman Kavramını Unutuyorsanız. Onunlayken zamanı nasıl geçtiğini fark etmiyorsan aşıksın. Kendi varlığını unutuyorsan, onunla olabilmek için can atıyorsan ve gözlerine bakarken içinin erdiğini hissediyorsan, aşıksın!
    için yemekyapmanın yanı sıra hatta bulaşık ve temizlik yapıyorsa.
    Kilo Aldığınızda Böyle Çok Daha Hoşsun Diyebiliyorsa. Kiloaldığınız dönemlerde kadın dediğin kilolu olur! Gibi benzeri sözleri çok kullanıyorsa, böyle çok daha hoş olduğunuzu söyleyerek iltifatlar ediyorsa.
    Başınız Çok Ağardığında Masaj Yapıyorsa. Başınız çok ağrıdığında siz söylemeden elleri ile başınıza masaj yapıyorsa ve bundan şikayet etmiyorsa.
    Sizinle Birlikte Olmak İçin Zaman Hazırlıyorsa. Hafta sonları yada diğer günlerde sizinle birlikte zaman geçirmek için arkadaşları ile yaptığı programı değiştirebiliyorsa. Arkadaşları ile vakit geçirmek yerine sizinle olmayı tercih ediyorsa. Mutluluğun şifresi elinizde demektir. Lütfen O insanın kıymetini bilin ve sevdiğinizi hoş tutun incitmeyin.
    Google+UÇUK NASIL GEÇER?



    uçuk
    Uçuğu Geçiren Kolay ve Pratik Yöntemler
    Tıp dilinde (Herpes Simpleks)  olarak bilinen uçuk, en çok kullanılan Antivir kremleri ile  2-3 günlük kullanım sonrasında uçukların geçirdiği bilinmektedir. Ama uçuk çıkmasını önlemez. Ayrıca Antiseptik ilaçlar kullanılarak uçuk oluşumunu önleyebilirsiniz. Şimdi uçuğun geçmesini ve oluşmasını önleyen diğer yöntemlere bakalım.
    Melisa  Çiçeği Özlü Krem. Uçuğun çıktığı fark edince sürülmeli ve günde 2-4 kez uygulamaya devam edilmelidir. Oldukça etkili olduğu bilinen bir kremdir.
    Lazer Terapi. Bazen yüzümüze, bazen de dudaklarımıza yerleşen uçuk sorunlarına uygulanan Lazer Terapileri, düzenli seanslar sonrasında olumlu sonuç alındığı bilinmektedir.
    Ozon tedavileriVücudun genel olarak direncini artırdığı için uçuğu iyileştirme etkisi olduğu biliniyor.
    Buz İle Kompleks Yapılması. Günde birkaç defa olma üzere uçuklu olan bölgeye buz konularak ve birkaç dakika tutulmalıdır. Bu uygulama aynı zamanda uçuğun verdiği acıyı azaltır ve daha çabuk kurumasını sağlar.
    Lysin.  Uçuğun en etkin tedavi yöntemlerinde alınan Lysin  bir tür  amino asittir. Hem hap, hem de krem şeklinde kullanılıyor. Uçuk olan bölge düzelene kadar günde 3 kere aç karnına su ile (1000 mg) kullanılmaktadır. Uçuk geçtikten sonra istenirse koruyucu olarak günde 500 mg alınabilinir.
    çayı hazırlamak için; 2-3 tatlı kaşığı kadar melisayı kaynamış suda 15 dakika kadar beklettikten sonra bir kenarda soğumaya bırakın. Kulak temizleme pamuğu yardımı ile günde birkaç kere uçuğun üstüne sürün.
    A-C vitamin ve flovonoidler. Vücut direncini ve bağışıklık sistemini güçlendireceğinden günde 1000 mg C vitamini ve akabinde de 500 mg flavonoid alınması tavsiye ediliyor. Yine C vitaminini suda eritip bir pamukla dışarıdan uçuk çıkan bölgeye uygulayabilirsiniz. A vitaminli kremler tahriş edici etkisi olduğu için, uçuk varken sürülmesi tavsiye edilmez.
    uçuk nasıl
    Tüm bunlara ek olarak;
    -Uçuklarla oynanmaması, uçuklu ağızla öpüşülmemesi,
    -Havlu bardak gibi özel eşyalarınızı başkaları ile ortak kullanılmaması,
    -Uçuk oluştuğu dönemlerde çerez, çikolata, jelatin ve tam tahıllı yiyeceklerden uzak durulması gerekmektedir.
    Çünkü bu tür yiyecekler bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da, uçukları tetiklediği söyleniyor.
    Google+ BOTOKS

    botoks, botox

    Botoksun Kullanım Alanları Nerelerdir?

    Botoks doğru ellerde doğru kullanıldığında mucizeler yaratan bir ilaçtır. Estetikte yüz kaslarındaki mimik çizgilerini azaltmakta, yüze ışıltı vermekte, cildi genç göstermek için son zamanlarda çok kullanılan bir yöntemdir.
    Botoks yılan zehrimi?  Halk arasında yılan zehri olarak bilinse de bunun doğru olmadığını altını çizerek belirtmek isteriz. Botoks etkisel olarak dinamik kaslardaki kasılmayı azaltarak yüz bölgesindeki mimik çizgilerini bitirir.
    Botoksun kullanım alanları arasında yine migren tedavisi de yer almaktadır. Özellikle sıkça migren krizi geçiren kişilerde % 80’e varan iyileşme olduğu görülmektedir. Ayrıcaciltte daha parlak, daha dinamik bir görünüm sağlar. Bunun yanı sıra aşırı terleyen kişilerde özellikle sporcularda koltuk altlarında da, bazı tedaviye ihtiyaç duyulan el ve avuç içlerinde, ayak tabanı terlemelerinde de botoks tedavi edici bir terleme yöntemi olarak yer almaktadır.
    Botoks enjeksiyonunda Kullanılan Madde Nedir?
    Clostridum Botulinun adlı bir mikroorganizmadan elde edilen proteindir. Botoks uygulanan bölgede beynimizden gelen uyarının kaslara iletimi bloke edilir ve bu sayede bu bölgedeki kasların çalışımı geçici olarak durdurulur.Kaslar çalışmadığı içinbotoks yapılan bölge daha gergin daha dingin  bir görünüme kavuşur.
    Botoks İle Cilt Gençleştirme
    Botoks cilt gençleştirmede direk olarak kullanılmaz. Kırışıklıkların giderilmesinde Yüzün 1/3lük kısmında oluşan kırışıklarda kullanılır. Bunlar; göz etrafında oluşan kazayağı çizgileri, iki kaş arasında, oluşan kaş çatma çizgileri, alında oluşan paralel çizgilerin giderilmesi, üst dudak olarak bilinen bölge için sıklı
    Google+  İĞNELİ EPİLASYON NEDİR? KİMLER YAPTIRMALIDIR?

    epilasyon




     Genellikler kadınların kullandığı İğneli epilasyon, koyu kılların yanı sıra, beyaz, sarı, kızıl ve ince kıl köklerinde etkili bir epilasyon yöntemidir. Lazer epilasyonun yaygın hale gelmesi ile birlikte lazer epilasyondan cevap alamayan ince, açık renkli kılların yok edilmesinde kullanılmaktadır. Her türlü kılda uygulanan iğneli epilasyon uzun yıllardır uygulanan bir kıl yok etme tekniğidir. Kıl köküne yakın, deri kök hücrelerine doğruca kuvvetli etkisi nedeniyle iğneli epilasyonda sonuçlar kalıcıdır. 
    İğneli epilasyon, uzmanlık gerektirir ve steril koşullarda uygulanması gerekir. İğneli epilasyonda, ince ve yumuşak bir iğne kıl köküne batırılarak zayıf bir elektriksel akım uygulanır. Böylelikle kıl kökleri sabote edilerek kalıcı çözüm sağlanır. İğneli epilasyon seans aralığı tüylerin, yapısı, rengi çıkış süresi ve yoğunluğuna göre belirlenir. Kullanılan iğneler tek kullanımlık ve steril olmalıdır. 
    titiz bir şekilde çalışılsa da hafif kızarıklıklar normaldir. Uygulamadan hemen sonra  %100 sonuç beklenilmemelidir. Aktif üreme dönemindeki kıllar üzerinde daha etkili sonuçlar verir. İğneli epilasyon ile kıl kanallarına gönderilen bu ortaklaşa dalga boyu ile kıl hücresinin yok olması sağlanır. Bu yöntem kişinin hassasiyetine göre ayarlama imkânı vermektedir. Sabote olan kıllar sonra cımbızla çekilerek alınır.
    İğneli Epilasyon kimlere Uygulanmaz?
    Hamilelere, diyabet hastalarına, , kalp pili kullananlara, AIDS- frengi gibi bulaşıcı hastalığı olanlara, kanserli vakalarda, sedef hastalığı, deri hastalığı olanlara ve bulaşıcı hastalığı olanlara uygulanmaz. İğneli epilasyon uygulaması sonrası ilk 24 saat deride kaşıntı ve tahrişe neden olacak parfüm, deodorant gibi kozmetik ürünlerinin kullanılması tavsiye edilmez. Ayrıca cilt sıcak su yerine Ilık su ve yumuşak bir sabunla yıkanmalıdır. Uygulama yapılan alanın enfeksiyon kapmaması için antibiyotik içeren krem veya pomatların kullanılması önerilir.
    Google+   KALICI LAZER OPERASYON
    lazer epilasyon tedavi

    Lazer operasyon uygulamalarında istenilen kalıcı başarıyı sağlamak için bazı temel unsurlar vardır. Bunlar nedir? İlk olarak lazer yapılacak kişinin cilt tipi beyaz tenden, koyu renk cilde kadar olan kişileri burada kast etmekteyiz. Kılın yapısı, kılın kalınlığı, rengi, uygulanacak bölgelerde kılların nerede olduğu ve kullanacağınız cihaz önemlidir. Tüm bunları düzgün bir şekilde planladığınızda kalıcı lazer operasyonu sağlamış olursunuz.
    Eğer kişi beyaz tenli ise ve koyu kalın kıllara sahipse ortalama 2 ile 5 seansla kalıcı epilasyon sağlanmış olur.Kalıcı Lazer operasyon yöntemi tüylerde kalıcı olarak hasar yarattığından, kalıcı bir yöntem olarak kabul edilmektedir. Belli bir seans sonrasında tüylerde kalıcı olarak azalma yada tüylerin ortadan kaldırılması sağlanır. 2 ay aralıkları ile yapılan 6 seans sonrasında tüylerde %80 ile %90 arası kalıcı olarak azalma görülür. Yüz bölgesinde belli bir seans sayısı vermek çok doğru olmaz.
    Lazer operasyon konusunda en çok karşılaşılan sorulardan biri de , lazer ışınları kanser yapar mı? Yumurtalıklarıma zararı var mı? Çocuk doğurmam da problem olur mu gibi.
    Uzman doktorların denetiminde dermatologlar tarafından uygulanan aktif soğutmalı lazer uygulamalarında he hangi bir sorun yaşamazsınız. Lazer ışınları hangisi olursa olsun göze direk olarak gelmedikçe hiçbir zararı yoktur. Bu bakımdan lazeruygulaması sırasında hastalara koruyucu gözlük verilmektedir ve tedaviyi yapan uzmanda gözlük kullanır.

    SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK


    Google+ Kadınlar Nasıl Boşalır? 
    kızlar nasıl orgazm olur



    Kadınların tek seferde ardı ardına boşalması mümkün mü, yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Bu yazı dizimizde bu soruların cevaplarını birlikte irdeleyeceğiz.  Her şeyden önce orgazm olmakla boşalma aynı şey değildir ve boşalma bedensel bir rahatlamadır. Orgazm ise boşalmayı da içine alan bedensel rahatlamanın yanı sıra, ruhsal hissinde yaşandığı daha haz veren bir durumdur. Cinsel ilişkide boşalma her kadının yaşaması gereken doğal bir deneyimdir. Bu deneyimi kadın boşalırken ilişkilerin sonlarına doğru 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösterir arkasından beden sel rahatlama hissedilir.

    Kadın Boşalmayı Nasıl Öğrenir?

    Bir kadının boşalmayı öğrenmesi için öncelikle bedenini iyi tanıması gerek ve boşalma içinde; dokunsal görsel ve işitsel olarak uyarılması gerekir.

    Kadının Klitoral ve Vajinal Boşalması

    Kadının  klitoral boşalması  klitorisine yapılan baskı ile gerçekleşen boşalma türüdür ve daha kısa sürede gerçekleşir.
    Kadının Vajinal boşalması erkeğin penisinin vajinaya girip çıkması yada penisin vajinanın içerisindeki hareketleri klitorisine yaptığı baskı veya yaptığı uyarılar sonucunda meydana gelir.

    Kadının Klitoris Ve Vajinal Boşalma Arasındaki Fark Nedir?

    Fizyolojik olarak ela alırsak Klitoral boşalma ile vajinal boşalma aynıdır.Vajinal boşalmada kadının ilişki sırasında penisin hareketlerini hissettiği ve partnerinle bütünleştiği için ona daha yoğun duygular yaşatır.
    Klitoris boşalma da ise kadının mastürbasyon yaparak kendi kendine yaşadığı bir durumdur. Cinsel ilişkiesnasında çiftler  birlikte klitorisi uyararak, vajinal ilişki sırasında da direk klitoral boşalma sağlanabilir.

    Kadının İlişkide 3-4 Kere Boşalması Mümkün mü? (Birden Fazla)

    Yapılan araştırmalara göre kadınların tek bir cinsel ilişki sırasında birden fazla boşalması mümkün. Bunun için net bir sayı verilmese klitoral uyarılma ile defalarca boşalabilir. Bu tür boşalmalar ataklar halindedir ve bir kadın aldığı zevke göre en az üç, dört kez boşalabilir

    Kadının Ardı Ardına Boşalması, İçin Ne Yapmalı?

    Kadın ilişki sırasında boşaldıktan sonra, ilişkiyi bitirmek yerine devam edilmeli ve çiftler elleriyle birbirlerini uyarmalıdır. Hatta klitorisi uyarmaya devam etmelidir.