Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Google+  KADIN, ERKEĞİN İLK NERESİNE BAKAR?

kadın nereye bakar













KADIN, ERKEĞİN İLK NERESİNE BAKAR?



Yapılan araştırmalara göre kadınlar erkeklerin ilk ellerine bakar. Ama aslında tamda öyle sayılmaz. Neden mi? Birkadın ilk erkeğin boyuna sonra yüz ifadesine beğenirse ellerine bakar. Düşünseniz ya beğenmediğiniz bir erkeğin neden ellerine bakasınız ki, ya da elleri güzel diye hoşlanmadığınız biri ile bir kitle mi olacaksınız? Kadınlariçin ilk izlenim çok önemlidir. Bir kadının ilk bakışta bir erkekten günümüzdeki değimi ile elektrik alması için, önce beğenmesi lazım!
Minyon Tipli Kadınlar İlk Erkeğin Neresine Bakar. Özellikle minyon tipli kadınlar bir erkekte ilk boyuna yani uzun boylu olup olmadığına bakar. 5 kadından 3’ü bu cevabı verecektir.
Uzun Boylu Kadınlar; Bir erkeğin ilk karizmasına bakar. Tabi, saçını tarayışı gülüşü, bakışı, tarzı bunlara bakar.
Orta Boylu KadınlarBir erkeğin ilk gözlerine bakar, o an hissettiği şey onun için çok önemlidir. Eğer bir şey hissettiyse fiziğine bakar. Genelde iri yarı erkekleri tercih ederler.
ve boyuna bakarKendileri gibi kilolu ama uzun boylu ise erkek, muhtemelen beğenmiştir. Sonra ellerine bakar.
Zayıf Kadınlar; Zayıf kadınlar biraz çıt kırıldım olduklarından ilk erkeğin ayaklarına bakar. Onlar için ayak güzelliğinden çok, ne tür ayakkabı giydiği önemlidir. Beğendi ise ilk görüşmede kilosuna bakar kendi gibi zayıf ya da çok kilolu olmayan erkekler ilk tercihleri olacaktır.
Neşeli Kadınlar; Bir erkeğin onu kendisini gördüğü andaki tepkisine yüz ifadesine tavırlarına bakar. Hareketli enerjik olmasının dışında sakin olmanız sizi ona yakınlaştıracaktır. İlk görüşmede ise kendisi gibi konuşkan ve neşeli olup olmadığınızdan ziyade konuşmasına üslubuna bakar.
Sakin Mizaçlı Kadınlar; Sakin tavırlı kadınlar ilk erkeğin ne kadar hareketli olup olmadığını anlamak için direk el ve kol hareketlerine bakar. Sakin mizaçlı kadınlar kendileri gibi sakin erkeklerin yerine hareketli konuşkan sıcakkanlı erkeklerden hoşlanırlar. Boşuna dememişler zıt kutuplar birbirini çeker diye

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder