Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar


Google+  Bakireler Nasıl Masturbasyon Yapmalı



Bakireler Nasıl Masturbasyon Yapmalı






Cinsellik her canlının doğasında vardır. Kimi cinsellikle evlenince, kimi ise ergenliğe merhaba dediği dönemlerde mastürbasyon ile berber tanışır. Toplumda önem verilen bekaret nedeni ile kızların mastürbasyon konusunda erkeklere nispeten çok daha dikkati davranması gerekir. Peki,  böyle bir durumda bakireler nasıl mastürbasyon yapmalı ?
 Bakireler İçin Mastürbasyon Teknikleri 
-Fiziksel Dokunma Olmadan Mastürbasyon. Bakireler vajinaya dokunmadan düşünce bazında göğüs uçlarına yada vücudun her hangi bir yerine dokunarak  mastürbasyon yapabilir.
-Elle Klitoris Dokunarak Yapılan Mastürbasyon. Klitoris elle okşanır yada iki bacak açıp arası sıkıştırılarak zevk alabileceği bir şeye sürtülerek bu şekilde mastürbasyon yapılır. Bunun bekareti bozmak gibi bir riski yoktur.
-Vajina  Girişine Parmakla Baskı İle Mastürbasyon. Klitoris parmak ile  okşanırken vajina  girişine parmakla baskı uygulanması yada vajina girişindeki  küçük dudakların okşanması ile  mastürbasyon yapılır.  bunun bekaret yönünden hiç bir zararı yoktur.
-Duşta Klitorise Basınçlı Su Tutulması ile Mastürbasyon Bu da oldukça yaygın bir mastürbasyon  yöntemdir, bu da bekarete  hiçbir zarar vermez.
 bakireBakireler nasıl masturbasyon yapmalı ve nasıl tatmin olur? Konusunu okudunuz. Dilerseniz aşağıdan farklı yazılara ulaşabilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz!

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder