Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

       Google+    Rüyada Başka Biriyle Seks Yaparken Görmek



rüyada cinsellik yaparken görmek
Rüyada tanıdığınız veya tanımadığınız birileriyle sevişirken/seks yaparken   görmüş olabilirsiniz.. Peki, bu tür rüyalar ne mesaj veriyor ve bu rüyaların verdiği mesajlar nedir? İşte sizlerle bunu anlatan yazımızı paylaşıyoruz.
Gerçek hayatınızda eksikliğini duyduğunuz bazı değerlerin var olduğunun habercisidir. Rüyada cinsellikyaparken/seviştiğinizi gördüğünüz bu ünlü kişi aslında kaliteli bir yaşam istediğinizi temsil eder.  Ayrıca kendinize olan güveninizin olduğuna da işaret eder.
Kalabalık bir yerde herkesin önünde rüyada seks yaparken görmek, sizin bastırılmış cinsel dürtülerinizin olduğunu gösteriyor. Eğer kalabalık bir yerde sevişmek sizi rahatsız ediyorsa cinsel yaşamınızda denge kuramıyorsunuz demektir. Seks hayatınızı daha düzenli bir hale sokmanızı öneriyoruz.
Görmek:
Bu tür bir rüya gördüğünüzde gerçekleşeceğini sanarak paniğe kapılmanıza gerek yok. Böyle bir rüya hayatınızda tutku ve tatminin eksildiğinin habercisidir. .
Rüyada Çirkin Patronunuzla İle Seks Yaparken Görmek:
İş hayatınızda aldığınız sorumluluklardan dolayı kendinizi güçsüz hissettiğiniz ve bu sorumluluklar altında ezildiğinize işaret eder. Bundan duyduğunuz üzüntünüz bir nevi bilinçaltınıza yansıması da diyebiliriz. Rüyanızda çirkin bir erkekle birlikte oluyorsanız bu sizin kendinizi yargıladığınıza işaret eder.. Engel vurduğunuz tüm duygularınızın bu rüyalar aracığı ile açığa çıkması da diyebiliriz.
Rüyada Hemcinsiniz İle Sevişmek:
Eğer normal yaşamanızda eşcinsel  değilseniz panik yapmanıza gerek yok. Bu tür rüyalar görmek, eşcinsel olduğunuz anlamına gelmez. Bu rüya sizin  fazlaca şefkate ihtiyacınızın olduğunuza işaret eder. Böyle durumlarda isteklerinizi uygun bir dille partnerinize söylemek en doğrusu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder