Powered By Blogger

6 Eylül 2014 Cumartesi

Google+   MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI



  1. Mobilya seçerken evin metrekaresi, ş ekli, durumu, mobilya alınacak alanın genişliği, dikkat edilmesi gerek en önemli hususlardır.
       
      2.2014- 2015 Mobilya modelleri, mobilya tarzı, neler   mobilya seçerken nelere dikkat etmeliyiz İşte Mobilya alacaklara birkaç yeni ip ucları

  1.  Kendi Tarzınızı yansıtmak isterken, evinizde kavram kargaşası yaratacak modern  çizgiden uzak , parçalarla doldurmak sadece bütçenizi sarsmaz,sizi üzebilir.
  1. Mobilya seçiminde Modern çizgiler kadar koltuk döşemesi kullanışlı dokuma ya da deri bir kumaştan seçilmelidir
  1. Evinizde modern bir hava yaratmak istiyorsanız örneğin antika tarzı objeler, var ise koyu renk ahşap mobilya, ya da eskitme tarzı mobilyalar terci edilmelidir.
  1. . Farklı Kombinasyonlar ve renklerde üretilen mobilyalar, seçerken, evi alanı olduğu kadar seçeceğiniz mobilyanın koltuk ve halı ile uyumu da önemlidir. .
  1. Klasik tarz mobilya seçecekseniz renk olarak kemik rengindeki mobilyaları tercih etmelisiniz


  1. Klasik tarz mobilyada model olarak oymalı, ve koyu renk mobilya modelleri sizin için en uygun seçim olacaktır.
MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-2 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-3 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-4 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-5 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-6 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-7 MOBİLYA SEÇMENİN İP UÇLARI-8

Mobilya Seçiminin Kültürel Ve Kişisel Anlamlarla Önemi

Mobilya endüstrisinin ürünleri, toplum için olduğu kadar kültürel ve kişisel anlamlarla da yüklüdür Seçmiş olduğunuz mobilyalar aynı zamanda sizin kişisel bir tanımınızdır. Yani mobilya seçimi kişisel anlamda kendini ifade etme tarzı olaraktan görüyor. Örneğin geçmişte mobilyalarda daha çok Nötr renkler  hâkimdi.  Bu  renge sahip eşyalar, taşınılan yeni mekânlarda kullanımı daha kolaydı.

2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda

2014 yılında mobilya en gözde seçim renk hardal sarısının hakim olduğu, renklerin yanı sıra fıstık yeşili, Parlament mavisi, somon ve pembe tonlarının karıştığı kombinasyonlardır Bu renklerin yanı sıra yeşil tonları, yosun yeşili, mor açık ve koyu tonları, türkuazlar, açık kahve tonları son zamanlarda çok tercih ediliyor
Yeşil tonları, yosun yeşili eğlenceli bir renk olduğu için günümüzde hala birçok evi süslemektedir.
Bunların yanı sıra ofislerde Koyudan açığa yumuşak renklerin hâkim olduğu mobilyalarda, rahatlığı ve konforu bir araya getirdi.

 İyi Dizayn Edilmiş Renkleri Doğru Seçilmiş Mobilya Seçiminin Faydaları

  1. 1. İyi  dizayn edilmiş ve renkleri doğru kullanılmış mobilya seçimi, alıcısına olduğu kadar, sosyal hayat ve aile hayatına da pozitif katkılar sağlar.
  1. İyi ve doğru seçilmiş mobilya dizaynları mesleki iddianın ve sosyal algılamaların yanı sıra  kişiliğin, en önemli ifadesidir.
  1. Evlerini tamamen farklı görmek  isteyen kişiler Sıra dışı ve karmaşık renklerin hakim olduğu mobilyaları tercih etmektedir.
4.Aldığınız mobilyaları uzun süre kullanmak isteyenlere küçük bir ipucu daha. . Eviniz ışık alan bir ev ise, canlı renkler eviniziz çok daha ferah gösterecektir.
2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-1 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-2 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-4 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-5 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-6 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-7 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-8 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-9 2014 Yılında Hangi Renk Mobilyalar Moda-10