Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+Kırmızı Elbise Makyajı Nasıl Olmalı?



 Kırmızı-elbise-makyaj-önerisi


Kırmızı Elbiseye Makyajı  Nasıl  Yapılmalı?

 İnternet’te kırmızı elbiseleri görünce bu yazı dizimde bu konu ile ilgili farklı bir yazı yazmaya karar verdim.
Kırmızı-elbise-makyaj-önerisi
 Özellikle  davet ya da düğünlerde giyilen abiye kırmızı elbise ve gündüz giyilen spor kırmızıelbise üzerine nasıl makyaj yapılmalıdır?
 Öncelikle hanımların kırmızı elbise makyajı yaparken yaptığı en büyük hatalardan biri de abartıya kaçılması.
Diyelim ki; kırmızı şık abiye bir elbise giydiniz. Öncelikle yüzünüzde hangi bölgeyi öne çıkarmak istediğinize karar vermelisiniz. Burada yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz gözleriniz ise, eyeliner, rimel, allık ve nude ruj ile doğal görünen makyajı tercih etmelisiniz.
Eğer kırmızı sade bir elbise giydiyseniz, sizin için en uygun makyaj tonu pastel tonlardır. Pastel tonlarında far, pudra ve allık ile yaptığınız bu makyajı yine sezonun yeni trendi parlak kırmızı rujla tamamlayabilirsiniz. Burada seçtiğiniz kırmızı ruj elbiseniz ile aynı ya da bir ton koyu olabilir. Eğer parlak renklerde kırmızı ve çekici bir ruj rengi tercih ederseniz gözlerinize mor ya da yeşil göz farı kullandığınızda şık görünmek isterken çok rüküş görünebilirsiniz. Şimdi size işte bu dediğim birkaç kırmızı elbise makyaj örneği hazırladım beğeninize sunuyorum. Sevgiyle kalın. Mutlu kalın.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK


Google+  2014 ‘DE ANGORA KAZAKLAR ZİRVE YAPIYOR

                  



                 


angora -kazak-2014-modelleri


Angora Kazaklar Zirvede

2014 son bahar kış Trendleri arasında yer alan angora kazaklar hem renk ve desen açısından çok zengin hem de farklı şekilde yapacağınız kombinler ile tarzınızı yansıtmanızı kolaylaştırıyor. Örneğin bir iş yemeğine ya da toplantıya gideceksiniz ve maskülen havaya bürünmek istiyorsunuz. Pastel tonlarındaki bir kazağı yine sezonun Trendleri arasında yer alan bir kalem deri  etek, topuklu ayakkabı ve onu tamamlayan oxbord çanta ile  son derece şık stiller yaratabilirsiniz.
Angora kazakların tüylerinin çok döküldüğünü düşünüyorsanız bunun için ufak bir tüyo vermek istedim. Yeni aldığınız ya da yıkadığınız angora kazağı bir poşete koyarak bir gece buzdolabında bekletirseniz bu sorundan kurtulmuş olur ve trendin gerisinde kalmazsınız. Evet, nerede kalmıştık. Şimdi de size günlük kombinler için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Jean pantolon üzerine giyeceğiniz kısa düz renk ve desenli Angora kazağıyine hazır satılan yakalar ya da bebek yaka bir gömlekle sade şık ve spor bir kombin yaratabilirsiniz.
modellerini deri bir tayt ve şık bir topuklu ayakkabı ile kullanmayı tercih edebilirsiniz. 2014 sonbahar modasında desenli, düz renktekiAngora kazakları, kumaş, deri pantolon ve parçalarla birlikte kullanarak farklı kombinler yaratmak mümkün. Ben sizin için birkaç kombin örneği seçtim, tercihi siz değerli hanımlarımıza bırakıyorum. Yeni yılın bu ilk günlerinde hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sevgiyle kalın hoş çakalın. 
2014 angora-kazaklarAngora -kazak-kazak-etek-kombin2014 son bahar kış Trendleri arasında yer alan angora kazakangora-kazak-kombinanora-kazak-2014


Google+ 2014′DE ÖNE ÇIKAN CHELSEA BOT KOMBİNLERİ

Chelsea botlar, bu sezon zımbalı

Chelsea Botlar Çok Moda

 2014 sonbahar kıs sezonun en son en yeni trendi Chelsea botları farklı kılan en belirgin özelliği bilek hizasında oluşu ve yan tarafında bulunan elastik bantları. Modeller ise genellikle hafif topuklu ya da düztabanlı ve rahat olması. Daha da önemlisi hemen her kıyafetle uyum sağlaması İster mini elbiseyle, ister maxi etek ya da Skinny Jean ile giyin, düşüncem  bulunduğunuz ortamda en şık en göz alıcı ve en stile sahibi olan kişisi siz olacaksınız. Bu botların özellikle siyah renkte olan bir modelini gardırobunuza katmanızı şimdiden size öneririm.
Günlük şıklık için ise bu botların kahverengi modelleri dar paça kumaş pantolon ve kazaklarla kullanarak oldukça şık bir kombin yaratabilirsiniz. Ünlü modellerden tutunda moda ikonlarına kadar her kesimden insanların kullandığı bu botlar kışlık şortlarla da rahatlıkla kombin edilebiliyor. Chelsea bot-ŞortKombinelerinde bilekte biten bu botlar, her fiziğe uygun modellerinin olması 2014 yılında çok tercih edilme sebeplerinden biri.
İki yıldır çok fazla gördüğümüz Chelsea botlar. Süet modellerde farklı renk seçenekleri mevcut Yine Leopar desenliler ve cap-toe olan botlar ise yine sezonun en çok beğenilen trendleri arasında yer alıyor. Leopar severlere duyurulur. Şimdi sizi CHELSEAKombinelerden oluşan fotoğraf galerimiz ile baş başa bırakıyorum. Her zaman ki gibi sevgiyle kalın mutlu kalın.
Kırmızı-Chelsea bot-kombin2014-kombinleri-chelsea-botbiker-boot--2014Chelsea bot-kombin

Google+ SEVGİLİLER GÜNÜNDE NASIL BİR YERE GİDELİM?


sevgililer gününde

SEVGİLİLER GÜNÜNDE NASIL BİR YERE GİDELİM?


Sevgililer Gününde Nasıl Bir Yer Tercih Etmeli?

Sevgililer gününde gidilecek mekanın önemi birazda sevgiliniz ile birbirinizi ne kadar tanıdığınız ile ilgilidir. Çiftlerin ortak noktada buluşup, beraber eğlenecekleri mekanlara gitmesi, böylesine özel ve değerli bir günü çok daha unutulmaz ve anlamlı kılacaktır. Sevgililer gününde nasıl bir yere gideceğinizi siz belirleyeceksiniz. Size şuraya ya da buraya gidin diyemem, reklam yapmıyoruz :)  Burada asıl anlatmak istediğim en önemli nokta sevgililer gününü keyifli, eğlenceli geçirmek ve üzerinizdeki tüm stresinizi atmak için olabildiğince iyi seçimler yapmak için biraz çaba göstermek.
Kadınlar Sevgilinizi Şaşırtın. Şaşırtmayı da seven bir kadınsanız sevgiliniz bu sevgililer günü onunla birlikte eğleneceğiniz bir mekan seçerek ona sürpriz yapabilirsiniz. Gideceğiniz salaş bir balıkçı lokantası ya da şık bir restoran olabilir.
Farklı Şeyler Deneyin. Eğer farklı şeylerden hoşlanıyorsanız farklı mekanlarda farklı, hatta sıra dışı sürprizler yapabilirsiniz. Örneğin Cin lokantası  ya da sirtaki yapabileceğiniz farklı mekanlar seçilebilir.. 
 Ona kısa bir tatilorganizasyonu düzenleyerek de  onun en çok gitmeyi istediği yer için iki uçak bileti alıp, cuma gününden hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz.

Gereken Bütçeyi Sağlayamayanlara Alternatifler. Sevgiliniz ile bulunduğunuz yere yakın bir yerde köy kahvaltısı yaparken ona aldığınız hediyeyi yine farklı bir şekilde sunabilirsiniz. Burada her şey sizin yaratıcılığınıza bağlı. Aslında nerde olduğunuz ya da ne yediğinizden çok, o an ne paylaştığınız önemli.
Nostaljik Bir Mekânlar. Nostaljik bir mekanda, bu nostaljik bir meyhane, pastane, cafe, restoran olabilir. Ondan habersiz olarak çocukluk yaşlarından bu güne kadar tüm resimlerinin olduğu bir albümü ona hediye edebilirsiniz. Ya da ikinizi olduğu bir resmi büyütüp hediye edebilirsiniz. Bu onu çok duygulandıracaktır.
Romantik Mekânlar Şık ve elegant bir restoranda müzik, mumlar ve müzik eşliliğinde yenen güzel bir yemek hiç ummadığı bir anda başından dökülen gül yaprakları sevgilinizi başını döndürecektir. Canlı müzik eşliğinde yemek yerken sevgilinizin adını anons ettirerek sizin şarkının çaldığı bir müzik eşliğinde onu dansa kaldırabilirsiniz.
Nereye gitmiş olursanız olun UNUTMAYALIM. Nerde olursanız olun sevginizi ifade edebileceğiniz o çok özel günün, birlikte yaşadığınız o anın kıymetini bilin ve birbirinizi çok sevin, hepinize sevgi dolu mutlu bir yaşam dilerim


Google+KADINLARIN EN ÇOK ZEVK ALDIĞI POZİSYONLAR



kadınların hoşlandığı pozisyonlarkadın yatakta hangi pozisyonu sever



Kadının ve erkeğin cinsellikte zevk aldığı pozisyonlar farklılık gösterebilir. Sanılanın aksine kadınların yaşadığıorgazm daha çok ve uzun süreli olduğu tıbbi olarak ta kanıtlanmıştır. Kadınları orgazma daha çabuk ulaştıran daha zevk alacağı pozisyonları şöyle sıralayabiliriz.
Doggy Style (Köpek Duruşu)  Tüm Dünya’da bilinen adı ile Doggy Style  yani halk arasındaki adıyla  köpek duruşu pozisyonu Genellikle erkeğin ayakta kadının ise yatağın ucunda durduğu bu pozisyonda cinsel ilişkiyi erkek yönlendirir. Bu erkeğe tam bir hareket alanı sağladığı gibi, kadının G noktasına da baskı uygulayacaktır. Böylelikle alınan zevk artmaktadır.

Misyoner Pozisyon: Bu pozisyonda erkek kadının bacaklarının arasında olacak şekilde üsttedir. Bedensel temas çok daha fazla olduğundan kadınlarda orgazm daha yoğun olabilir.
kadın yatakta ne sever
Kadınların üstte olduğu pozisyonlar: Kadınların daha çok tercih edildiği bir pozisyondur. Kendi orgazmlarını daha kolay ayarlayabildikleri bu pozisyonda, kadınlar kendi ritimlerini penisin ritmine daha çabuk uydurabilmektedir. Bu pozisyonda bacak ve vajina tam açık olduğundan Klitoris erkek bedenine değmektedir. Bu da kadında hazzı ve orgazm kolaylaştırır.
seks pozisyonları
Arkadan Vajinaya Giriş: İlişki sırasında erkeğin ya da kadının el yardımıyla Klitorisi uyarması ile  ilişkide düzenli, ritmik devamlılık sağlanabilir ve kadın için orgazm kolaylaşır.
 İlişkinizde partnerinizi iyi tanımalı ve yatakta onu gözlemlemelisiniz. En uyarıcı seks pozisyonları kişiden kişiye farklılık gösterdiğinden ilişki esnasında partnerinizle ufak konuşmalar yapın. Hoşunuza giden bir durum olduğunda güzel sesler çıkartarak hoşunuza gittiğini belli edin. Mutlu bir cinsel yaşam istiyorsanız, partnerinize kendinizi açmalısınız.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK



Google+ SON YILLARDA ARTAN CİNSEL İSTEKSİZLİK !

seks yapmak istemiyorum neden

Cinsel İsteksizlik ve Tedavisi

 Cinsel isteksizlikkişinin cinselliği zihinsel süreçte yer etmemesi, cinsellikle uğraşmaması, cinselliği düşünmemesidir. Bu durum cinsellikten bilerek isteyerek uzak durma durumu değil, cinselliği hiç düşünmemesidir. Bu kişinin buluğ çağında olsa bile cinselliğin hiç aklına gelmemesi durumudur.
 Aslında cinsel isteksizlik birçok sebebe dayalı olabilir. Öncelikle bu konuyu iki şekilde ele almak gerekir. Bu sorun organik mi? Yani fizyolojik, hormonsal bir kökene mi dayanıyor ya da psikolojik mi? Burada sorunun ne olduğunu hangi nedenlerden kaynaklandığını belirlemek çok önemlidir. Eğer sorun psikolojik ise, kişi uygun alanda çalışan hekimlere yönlendirilmelidir. Psikolojik sorunlar kişinin kendi içinde yaşadığı karamsarlık, evliğinde olan sorunlar, strese bağlı sorunlar gibi bir çok etkenden kaynaklanabilir.

 cinsel isteksizlik tedavisiHormonları etkileyecek her hangi bir ilaç kullanımı, ameliyat geçmişi ya da kadınlarda menopoza bağlı değişikliklerden kaynaklanan nedenler cinsel isteksizliğe neden olabiliyor. Tabi doğumsal nedenlerle içinde olduğu depresif bir ruh hali,  kişinin düşüncesinden cinselliği atabiliyor. Özellikle insanın sinir sisteminin, hissetmesi ve duyguları alabilmesi etkisi var. Örneğin diyabet gibi, insanın sinir sistemini etkileyen, hissetmesini bozabilen hastalıklarda yine cinsel isteksizliklere neden olabiliyor.
 Erkekler varikosal ameliyatlardan sonra hissetmesi azaldığından cinsel isteksizlik sorunları yaşayabiliyor. Bunlar geçici olabildiği gibi uzunda sürebiliyor. Erkeklerde organik nedenler daha yoğun tektik edilmeli ve bunları ortadan kaldırmalıdır.
 Cinsel isteksizlik belli bir dönemde olması önemli değildir. Uzun sürmesi bu problemi başa çıkılmaz  hale getiriyor. Dediğim gibi uzun sürmesi durumunda kişi bundan kaçmak yerine bir hekimden yardım alması gerekmektedir. Bezen çiftler arası yapılan aile terapileri çiftleri daha kolay çözüme ulaştırır. Cinselliğin amacı haz almaktır. Bu olgunun da oluşması kolay olmuyor.
 Kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteksizlik problemleri olabiliyor. Bu tür bir isteksizlik yaşayan kişilerin bunları kendi kendilerine de aşmaları mümkün, cinsellik için gerekli şartların sağlanması günlük yaşamında cinsellik düşüncesi olmasa bile bunları oluşturmak adına kaçmadan adımlar atması bu sorunu aşmalarını sağlayabilir. Bunun dışında uzmandan yardım alan kişinin bu konudaki tedavisi, kişinin istediği noktaya ulaştığında biter.

Google+ERKEKLERİ ETKİLEMENİN YOLLARI



erkekleri nasıl etkileyebilirim

30 Saniyede Erkeği Etkilemenin Yolları

  Kadının erkeği bir bakışı ile etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Bir kadın  30 saniyelik bir bakışı ile o erkeğin yağları erir:) Özellikle güzel, alımlı, güzel giyimli bir kadınsa o erkek için bitmiştir zaten. Kadının vereceği işaretler çok önemlidir. Çünkü erkeğin harekete geçebilmesi için, kadının işaret vermesi gerekiyor. İşareti algılayabilen erkekte harekete geçer. O bir bakıştı aslında ama o bakışın hangi anda yapıldığına da dikkat etmek gerekiyor.
 Örneğin bu gayri ihtiyarı yapılan bir bakışta olabilir veya bulunduğunuz  bir yerde erkeğe yaptığınız bir bakışta olabilir. Ancak, burada erkeğin dikkat etmesi gereken tek önemli nokta, ilk bakışta pat diye kadının yanına giderse bu olmaz. Bunun yerine bunu takip ederek aynı bakışı yakalamaktır. O zaman işte kadın bir bakışla erkeği davet eder.
erkekleri etkilemekBir Erkekle İlk Çıktığınız Gece Birlikte Olmayın, Bu çok nettir bunu erteleyin. Bunun zamanını yine siz kadınlar belirleyeceğinizden bu konuda aceleci davranmayın. Bunun yerine güzel bir öpücük, yerinde verilmiş küçük bir dekolte sizi daha çok arzu etmesine neden olacaktır.
Kolay Kabul Etmeyin Kolay Evet Demeyin, Erkekler için kolay evet demeyen kadınlar daha değerlidir unutmayın. Çok naz âşık usandırır ama emin olun bunu dozunda yapmak sizi erkeğinizin gözünde çok daha değerli yapacaktır.
olmalı, Bir kadının bakımlı ve temiz olmasından tutunda kendine özen göstermesi, oturması, kalkması, alacağı alkol seviyesine kadar bu gibi şeyler erkeği etkiler.
Kadının kendi gibi olması, Erkekler yanlarında doğal ve kendi gibi kolan kadınlardan etkilenir ve onun karşısında samimi ve doğal olup olmadığınızı anlayacak yeteneğe sahiptirler.
Konuşurken ellerinizi çenenizin altından üst üste koymak: Bu erkeklere samimi olduğunuzu, şirin görünmenizi sağlar hemde konuştuğu konuda onu desteklediğinizi gösterir.
Konuşurken kendinize dokunmak: Bir erkeğin ilgisini her zaman çekebileceğiniz bir yöntemdir. Burada amaç dokunduğunuz yere ilgi çekmektir. Bir erkeği etkileme konuşunda her zaman başarılı olmuştur.
Konuşurken koluna dokunmak: Bu tamamen karşınızdaki erkeğe arzunuzun arttığını gösteren bir harekettir.
Konuşurken çenenize dokunmak: Karşınızdaki erkeğe bir konuda bir şeyler düşündüğünüzü anlatır. Samimi bir ortam yaratmanıza yardımcı olur.
Konuşurken saçlarınızla oynamak: Ya da dokunmak: Saçın uzun ya da kısa olması kriter değildir. Erkeğin karşısında saçınızla oynamak, dokunmak, erkeğin çevresine olan ilgisini azaltır ve erkeğin tamamen size odaklanmasını sağlar. Eğer bir erkeği gerçekten etkilemek isterseniz hareketleriniz ile bunu ona anlatmalısınız

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Google+ Kadınlar Cinsel Olarak Nasıl Uyarılmalı?


kadınlar nasıl uyarılır

KADINLARI UYARMANIN YOLLARI


 Kadınlar erkeklere göre daha duygusal davrandıklarından bunu ilişkilerine yansıtmak isterler . Bir kadın her şeyden önce partnerinden cinsel bir davet bekler  ve bunu erkeğin gözlerinden  anlamak ister. Bir kadını uyarmak için aslında dokunmak yeter. Tabi dokunma deyince bu kadının cinsel bölgelerine acı verecek şekilde  bir dokunmak aklımıza gelmesin. Daha yumuşak, ona daha  şehvetli ve hassas bir yaklaşım ile dokunulmayı bekler. Örneğin bir kadının kadının ense kısmı, kulakları, yanakları, kalçası  sırt ve omuz  bölgesi, göğsü, bel ve bacakları  tüm bu saydığım bölgeler kadın vücudunda çabuk uyarılan bölgelerdir. Yalnız burada bir şey söylemeden de geçemeyeceğim! Her kadın bacağından ya da ensesine dokunmaktan zevk alır diye bir kural yok. Bu kadının kişisel tercihidir. Erkeğin burada partnerini iyi tanıması ve  onun istekleri doğrultusunda davranması gerekmektedir. Sözün kısası kadınların uyarılması aslında birazda erkeğin ona göstereceği sevgi, ilginin, şefkate bağlıdır. Çünkü kadın  bir ilişkide  kendini ne kadar rahat ve güvende hissederse uyarılması kolaylaşır.
Kadınları uyarmanın yolları ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok yazılmış yazılar okumuş olabilirsiniz. Örneğin kadının göğüsten uyarılmasını ele alalım. Sanıldığı gibi kadınlar ilişki sırasında göğüsleri ile oynanmasından bazen kadınları uyarmanın yollarıhaz etmeyebiliyor. Çünkü regl dönemi öncesi göğüste oluşan şişkinlik ve ağrılar sırasında, kasın sanılanın aksine zevk zerine göğsüne dokunulmaktan acı duyabiliyor. Yine Kadının klitorisinden parmakla ya da penisle sürekli olarak dokunması yani o bölgede yapacağı bir baskı bazı kadının acı çekmesine de neden olabilir.
kadını cinselliğe hazırlamak bakın bu kadının soyunmasından tutunda eşleri tarafından mı yoksa kadının kendisinin mi soyunmak istediği karanlıkta ya ada aydınlıkta mı soyunmasına kadar  kadının uyarılması için önemli faktörlerdir. Kadın için  ilişki öncesi ön sevişme uyarılmasında çok önemlidir. Psikolojik olarak kendini rahatlamış hisseden  kadın zevk almaya başlar, ve vagina giriş kaslarının  gevşemesi ve  vaginanın sıvı salgılaması ile kadın ilişkiye hazır hale gelmiş olur.
Erkeklerin unutmaması gereken en önemli nokta. Kadın ön sevişme olmadan  uyarılmaz. Bu da kadının vajinasında  kasılmalara neden olacağından, erkeğin penisi girmekte zorlaşır ve kadın bu durumdan acı duyabilir. Kadınların erkeklere göre uyarılması daha zordur .
mutlu bir cinsellik için
Kadınlar sırt kısmından çok hoşlanır, yüz üstü yatmış bir kadının sırtında yukarı aşağı yapacağınız parmak ve dil hareketleri onu fazlasıyla uyaracaktır. Kulağına söyleyeceğiz her kelime alehinizde kullanılacaktır unutmayın:) Onun gözlerine öyle bir bakın ki, onu ne kadar istediğinizi gözlerinden anlayabilsin.
Bir kadının içinde azıcık bile olsa size karşı bir ilgi yatıyorsa, onları etkilemenin yolları olarak şunları sayabiliriz.
* Kadınlar için gözler çok önemlidir. Kadın bir erkeğin bakışından her şeyi anlayabilir. Eğer bir kadını etkilemek istiyorsanız ilk önce temas etmeden bunu gözlerinizle yapmanız daha doğru olacaktır.
*Kadınlar avuç içlerinden oldukça etkilenir. El ele tutuştuğunuzda avuç içini yumuşak bir şekilde okşarsanız bu kadının hoşuna gidecektir.
*Kadınları uyarmanın diğer bir yolu da ona karşı güzel kelimeler kullanmanızdır. Ona iltifat edip yumuşamasını sağlayın, böylelikle daha samimi bir ortam yaratmış ve ona yakınlaşmanız biraz daha kolay olacaktır. İltifat ederken abartıya kaçıp büyünün bozulmasına izin vermeyin!
*Kadınlar genellikle sanılanın aksine açık muhabbetlerden hoşlanırlar. Fazla abartmadan onunla cinsel konulara girebilirsiniz. Bu muhabbeti yakaladığınızda aranız daha yumuşar ve onu cinsel olarak uyarma evresine geçmiş olursunuz. Yalnız bu muhabbeti başka kadınlardan örnek vererek yapmamalısınız. Cinselkonulara girerken en küçük noktalardan girin ve partnerinizin nabzını ölçün. Onun durumuna bakarak muhabbeti ilerletebilirsiniz.
SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK