Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+ Kadınlar Cinsel Olarak Nasıl Uyarılmalı?


kadınlar nasıl uyarılır

KADINLARI UYARMANIN YOLLARI


 Kadınlar erkeklere göre daha duygusal davrandıklarından bunu ilişkilerine yansıtmak isterler . Bir kadın her şeyden önce partnerinden cinsel bir davet bekler  ve bunu erkeğin gözlerinden  anlamak ister. Bir kadını uyarmak için aslında dokunmak yeter. Tabi dokunma deyince bu kadının cinsel bölgelerine acı verecek şekilde  bir dokunmak aklımıza gelmesin. Daha yumuşak, ona daha  şehvetli ve hassas bir yaklaşım ile dokunulmayı bekler. Örneğin bir kadının kadının ense kısmı, kulakları, yanakları, kalçası  sırt ve omuz  bölgesi, göğsü, bel ve bacakları  tüm bu saydığım bölgeler kadın vücudunda çabuk uyarılan bölgelerdir. Yalnız burada bir şey söylemeden de geçemeyeceğim! Her kadın bacağından ya da ensesine dokunmaktan zevk alır diye bir kural yok. Bu kadının kişisel tercihidir. Erkeğin burada partnerini iyi tanıması ve  onun istekleri doğrultusunda davranması gerekmektedir. Sözün kısası kadınların uyarılması aslında birazda erkeğin ona göstereceği sevgi, ilginin, şefkate bağlıdır. Çünkü kadın  bir ilişkide  kendini ne kadar rahat ve güvende hissederse uyarılması kolaylaşır.
Kadınları uyarmanın yolları ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok yazılmış yazılar okumuş olabilirsiniz. Örneğin kadının göğüsten uyarılmasını ele alalım. Sanıldığı gibi kadınlar ilişki sırasında göğüsleri ile oynanmasından bazen kadınları uyarmanın yollarıhaz etmeyebiliyor. Çünkü regl dönemi öncesi göğüste oluşan şişkinlik ve ağrılar sırasında, kasın sanılanın aksine zevk zerine göğsüne dokunulmaktan acı duyabiliyor. Yine Kadının klitorisinden parmakla ya da penisle sürekli olarak dokunması yani o bölgede yapacağı bir baskı bazı kadının acı çekmesine de neden olabilir.
kadını cinselliğe hazırlamak bakın bu kadının soyunmasından tutunda eşleri tarafından mı yoksa kadının kendisinin mi soyunmak istediği karanlıkta ya ada aydınlıkta mı soyunmasına kadar  kadının uyarılması için önemli faktörlerdir. Kadın için  ilişki öncesi ön sevişme uyarılmasında çok önemlidir. Psikolojik olarak kendini rahatlamış hisseden  kadın zevk almaya başlar, ve vagina giriş kaslarının  gevşemesi ve  vaginanın sıvı salgılaması ile kadın ilişkiye hazır hale gelmiş olur.
Erkeklerin unutmaması gereken en önemli nokta. Kadın ön sevişme olmadan  uyarılmaz. Bu da kadının vajinasında  kasılmalara neden olacağından, erkeğin penisi girmekte zorlaşır ve kadın bu durumdan acı duyabilir. Kadınların erkeklere göre uyarılması daha zordur .
mutlu bir cinsellik için
Kadınlar sırt kısmından çok hoşlanır, yüz üstü yatmış bir kadının sırtında yukarı aşağı yapacağınız parmak ve dil hareketleri onu fazlasıyla uyaracaktır. Kulağına söyleyeceğiz her kelime alehinizde kullanılacaktır unutmayın:) Onun gözlerine öyle bir bakın ki, onu ne kadar istediğinizi gözlerinden anlayabilsin.
Bir kadının içinde azıcık bile olsa size karşı bir ilgi yatıyorsa, onları etkilemenin yolları olarak şunları sayabiliriz.
* Kadınlar için gözler çok önemlidir. Kadın bir erkeğin bakışından her şeyi anlayabilir. Eğer bir kadını etkilemek istiyorsanız ilk önce temas etmeden bunu gözlerinizle yapmanız daha doğru olacaktır.
*Kadınlar avuç içlerinden oldukça etkilenir. El ele tutuştuğunuzda avuç içini yumuşak bir şekilde okşarsanız bu kadının hoşuna gidecektir.
*Kadınları uyarmanın diğer bir yolu da ona karşı güzel kelimeler kullanmanızdır. Ona iltifat edip yumuşamasını sağlayın, böylelikle daha samimi bir ortam yaratmış ve ona yakınlaşmanız biraz daha kolay olacaktır. İltifat ederken abartıya kaçıp büyünün bozulmasına izin vermeyin!
*Kadınlar genellikle sanılanın aksine açık muhabbetlerden hoşlanırlar. Fazla abartmadan onunla cinsel konulara girebilirsiniz. Bu muhabbeti yakaladığınızda aranız daha yumuşar ve onu cinsel olarak uyarma evresine geçmiş olursunuz. Yalnız bu muhabbeti başka kadınlardan örnek vererek yapmamalısınız. Cinselkonulara girerken en küçük noktalardan girin ve partnerinizin nabzını ölçün. Onun durumuna bakarak muhabbeti ilerletebilirsiniz.
SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder