Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+ERKEKLERİ ETKİLEMENİN YOLLARI



erkekleri nasıl etkileyebilirim

30 Saniyede Erkeği Etkilemenin Yolları

  Kadının erkeği bir bakışı ile etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Bir kadın  30 saniyelik bir bakışı ile o erkeğin yağları erir:) Özellikle güzel, alımlı, güzel giyimli bir kadınsa o erkek için bitmiştir zaten. Kadının vereceği işaretler çok önemlidir. Çünkü erkeğin harekete geçebilmesi için, kadının işaret vermesi gerekiyor. İşareti algılayabilen erkekte harekete geçer. O bir bakıştı aslında ama o bakışın hangi anda yapıldığına da dikkat etmek gerekiyor.
 Örneğin bu gayri ihtiyarı yapılan bir bakışta olabilir veya bulunduğunuz  bir yerde erkeğe yaptığınız bir bakışta olabilir. Ancak, burada erkeğin dikkat etmesi gereken tek önemli nokta, ilk bakışta pat diye kadının yanına giderse bu olmaz. Bunun yerine bunu takip ederek aynı bakışı yakalamaktır. O zaman işte kadın bir bakışla erkeği davet eder.
erkekleri etkilemekBir Erkekle İlk Çıktığınız Gece Birlikte Olmayın, Bu çok nettir bunu erteleyin. Bunun zamanını yine siz kadınlar belirleyeceğinizden bu konuda aceleci davranmayın. Bunun yerine güzel bir öpücük, yerinde verilmiş küçük bir dekolte sizi daha çok arzu etmesine neden olacaktır.
Kolay Kabul Etmeyin Kolay Evet Demeyin, Erkekler için kolay evet demeyen kadınlar daha değerlidir unutmayın. Çok naz âşık usandırır ama emin olun bunu dozunda yapmak sizi erkeğinizin gözünde çok daha değerli yapacaktır.
olmalı, Bir kadının bakımlı ve temiz olmasından tutunda kendine özen göstermesi, oturması, kalkması, alacağı alkol seviyesine kadar bu gibi şeyler erkeği etkiler.
Kadının kendi gibi olması, Erkekler yanlarında doğal ve kendi gibi kolan kadınlardan etkilenir ve onun karşısında samimi ve doğal olup olmadığınızı anlayacak yeteneğe sahiptirler.
Konuşurken ellerinizi çenenizin altından üst üste koymak: Bu erkeklere samimi olduğunuzu, şirin görünmenizi sağlar hemde konuştuğu konuda onu desteklediğinizi gösterir.
Konuşurken kendinize dokunmak: Bir erkeğin ilgisini her zaman çekebileceğiniz bir yöntemdir. Burada amaç dokunduğunuz yere ilgi çekmektir. Bir erkeği etkileme konuşunda her zaman başarılı olmuştur.
Konuşurken koluna dokunmak: Bu tamamen karşınızdaki erkeğe arzunuzun arttığını gösteren bir harekettir.
Konuşurken çenenize dokunmak: Karşınızdaki erkeğe bir konuda bir şeyler düşündüğünüzü anlatır. Samimi bir ortam yaratmanıza yardımcı olur.
Konuşurken saçlarınızla oynamak: Ya da dokunmak: Saçın uzun ya da kısa olması kriter değildir. Erkeğin karşısında saçınızla oynamak, dokunmak, erkeğin çevresine olan ilgisini azaltır ve erkeğin tamamen size odaklanmasını sağlar. Eğer bir erkeği gerçekten etkilemek isterseniz hareketleriniz ile bunu ona anlatmalısınız

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder