Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+ Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?SOYAK


kaç kalori

Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?




Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?






Kadınlar ve kızlar orgazm olunca kaç kaloriyakar, gerçekten orgazm olmak zayıflatır mı? Bu yazı dizimizde bunları  konuşacağız. Kalori yakmanın en seksi ve en eğlenceli yollarından biride orgazm  olduğunu söylesem ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız. Şimdi gelin cinsellikte kadınlara kalori, yaktıran bu aktiviteler nelerdir  yakından inceleyelim.
Saatte 68 kalori Yaktıran Öpüşmek: Özellikle ön sevişmelerin uzun tutulduğu öpüşmeler saatte 90 kaloriyaktırıyor. Siz de seks yaparken çok kalori yakmakistiyorsanız Partneriniz ile mümkün olduğu kadar çok öpüşün.
yaktırdığınıyazımızın başında söylemiştik. Akşam yemeğinden sonra yapılanseks 145+ kalori yaktırıyor. Bu birazda size bağlı Nasıl mı? Örneğin ateşli, sevişmelerde inleme ve derin nefesler size ekstradan  20 -30 kalori yaktırıyor. Hepsi bununla da sınırlı değil. Özellikle de bayanların üstte olduğu pozisyonlar hem orgazmı kolaylaştırıyor  hem de normalden daha çok kalori yaktırıyor.
Yarım saatte 238 kalori yaktıran ön sevişme: Özellikle kıyafetlerinizi çıkartmadan Partneriniz ile yapacağınız ön sevişmelerin  kalori yakmanın en iyi yollarından biri olduğunu biliyor muydunuz? Bu ateşli sevişmeler de vücut ısısı yükseleceğinden hem nefes alışlarınız sıklaşacak hem de kaloriyakışını hızlanacak. Tabi bunlara yatakta yuvarlanmalar ve küçük aşk oyunları da eklenince hem seksten daha çok zevk alacak hem de kalori yaktığınızdan daha çabuk kilo vereceksiniz. Bunu sadece ben söylemiyorum düzenli seks yapmanın erkekler kadar kadınları zayıflattığı bilimsel araştırmalarla  orta çıktığını da unutmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder