Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+ÇAPKIN KADIN NASIL ANLAŞILIR? 

kadın


Tavır Yapıyorsa. Bir kadın, eşi yada sevgilisine uzun süreli tavır yapıyorsa, sizden yeteri kadar ilgi görmediğinden dolayıdır ve aslında çapkınlık turlarına çıkacağının açık sinyallerini veriyordur.
Sizi Eskisi Kadar Aramıyorsa. Sevgiliniz sizi gün içinde belirli aralıklarla aramaya devam ederken, eski sıklıkta aramıyorsa  mutlaka önemli bir sebebi vardır. Böylesi durumlarda etrafında bir başka erkek dolaşmakta olabilir. Elinizi çabuk tutmazsanız tren her an kaçabilir.
Sizi Kontrol Etme İsteği KaybolduysaBir kadın sevdiği erkeği sürekli kontrol etmek ister. Kadın eğer sizi arayıp neredesin? Ne yapıyorsun? demiyorsa, size artık ilgi duymadığından emin olabilirsiniz.
Bahaneler Üretiyorsa. Kadın hiç görüşmediği akraba ve arkadaşları ile buluşacağını bahane edip, aramaları seyrekleştiyse, geçmiş olsun hayatınızı değiştirmeye çoktan karar vermiştir ve emin olun yeni kuracağı bu hayatta size yer yoktur. Başka adaylar ile görüşmeleri başlamış demektir. Erkekler, bunu genelde fark edemezler.
Beni Anlamıyorsun Demeye Başladıysa. Bir kadın sürekli beni anlamıyorsun diyorsa, bir erkeğe pas vermeye başlamış olabilir. Beni anlamıyorsun kelimesi altıda yatan asıl neden, erkeğin kadına olan cinsel, duygusal yetersizliğidir. Erkeğin özgüveni yoksa bunu çoktan hisseder ama bir türlü konduramaz.
İç Çamaşırlarına Ayrı Bir Özen Göstermeye Başladıysa. Sevgiliniz ya da eşiniz durduk yere Pamuklu külot ve atletlerin yerine dantelli sutyen takımlar giymeye başladıysa aman dikkat!
Dalıp, Dalıp Gidiyorsa. Sizinle konuşurken dalıyorsa bir şey sorduğunuzda ne demiştin diyerek söze başlıyorsa, ilişkinizde uzatmaları oynuyorsunuz demektir.
Sizden Önce/Sonra Uyumaya Başladıysa. Geceleri sizden daha geç/erken yatan eşiniz yada sevgiliniz, sürekli yorgun olduğunu bahane ederek sizden önce veya sonra uyuyorsa, ilişkinizi gözden geçirme zamanı gelmiştir. Çünkü onun sizinle aynı yerde olmaya bile tahammülü kalmamıştır.


Google+Erkekler Bunlardan Hoşlanmıyor!

erkekler saçma

Erkeklere Saçma Gelen Davranışlar Ve Nedenleri 
Erkeklere saçma gelen ve hoşlanmadığı davranışlarınbaşında kadının güzel olmak uğruna çok fazla makyaj yapması gelmektedir. Buna kaynak saçlar, takma tırnaklar ve daha birçok şey. Kadınların unutmaması gereken en önemli şey bir erkek kadının hele ki, evleneceği kadının doğal olmasını ister. Bu nedenle bu tarz şeylere yatıracağınız parayı kenarınıza atın.
-Özel günleri unutunca bunu onun yüzüne vurmayın. Nedendir bilinmez erkekler bunu pek sevmiyor.
-Şekilci Olmayın. Ciddi bir şeyler paylaşmak yerine şekilci tavırlar sergilerseniz, bir erkeğin gözünde seks objesi olmaktan öteye geçemezsiniz.
-Erkeğin Gururunu İncitmeyin. Unutmayın ki başkalarının yanında onu küçük düşürürseniz şevki, arzusu kırılır ve daha da önemlisi erkekler bunu asla unutmazlar. Bu ilişkide bir kırılma noktası olur.
-Erkeklerin yanında dedikodu yapmayın. Başkalarının sevgilisinden, gittiği tatilden, giydiği kıyafet, ayakkabıdan yada yaptıklarından bahsetmeyin. Erkekler yanında 3. Şahıslardan konuşmayı pek sevmez. Bu yüzden dedikodu yapmamaya özen gösterin.

-Yatağa küs girmeyin.
 Bir erkekle yatakları ayırdığın gün onun gözünde güvenilmez, yarı yolda bırakabilecek kadın olduğun gündür. Zaten küste olsanız yatakta ona sarılmanız ile küslük biter.
-Ondan yapmasını istediğiniz şeyleri yumuşak dille söyleyin. Bir erkeğe her şeyi yaptırabilmenin yolu budur unutmayın. O zaman istediğiniz her şeyi severek yapar.
-Alçak sesle konuşun. Erkek için makbul olan kadın öncelikle alçak sesle konuşan ve güler yüzlü olandır. O zaman erkeğiniz sizin için sürekli bir şeyler yapmak isteyecektir.
- Ceplerini  ve özel eşyalarını karıştırmayın. Unutmayın erkekler için güven sizin kadar önemlidir.
-Argo Konuşmayın. Bu sizi karşınızdaki erkeğe itici gösterir. Bunun size sezdirmese de zamanla sizden uzaklaşacaktır. O zaman sizin hakkınızda ciddi düşünmek yerine sadece cinsel beklentilere girecektir.
Google+Kadınlar Neden Orgazm Olamaz? 


orgazm


Kadınlar da Orgazm Olamama Nedenleri

Kadınlar neden orgazm olamazın altında birçok sebep yatabilir. Önemli olan kadının vücudunu tanıması Bende bu düşünden yola çıkarak, size faydalı olabileceğini düşündüğüm bir yazı yazmak istedim. Kadınların en çok sık yaptığı hatalardan biride kadın böyle bir sorun yaşadığında eşleri ile konuşmak yerine kendinde suçluluk duygusu hissedip bunu eşinden gizliyor. Oysa eşleri ile çekinmeden bu konuyu konuşa bilseler cinsel yaşam kalitesini arttırabilirler. Çiftleri unutmaması gereken bir şey var ise; Cinsel yaşamda kadının yaşadığı bu tür sorunlar, ilişkide güç birliğini zayıflatan nedenlerin başında gelmektedir.
Zevke Konsantre Olamama: Araştırmalara göre kadınların  orgazm olmamasının en önemli nedenlerinden biride zevke konsantre olamama durumudur. Kadınlar böyle durumlarda zevk alamasa da orgazm olma taklidi yapmaktadırlar
Psikolojik nedenler: Kadının vücudunu beğenmeyip, kendini aşırı eleştirmesi. Böyle durumlarda olan kadınlar ilişki sırasında ve kendini ilişkiye kaptırıp gevşeyemediğinde orgazm olamayabiliyor.
Cinsel tacize maruz kalmak: Kadının küçük yaşta yada hayatının her hangi bir döneminde yaşadığı cinse taciz gibi durumlar cinsellik hakkında olumsuz duygular taşımasına neden olabiliyor.
Hata yapma korkusu: Uzmanlara göre orgazm olamamanındiğer nedenleri de ilişki sırasında kadının hata yapma korkusu yaşaması geliyor. Bun da kadının orgazm olmasını önlediği gibi, psikolojik bir takım sorunlar yaşamasına neden olabiliyor.
Baskıcı ailede yetişmek: Kadının cinsellikten utanıp çekinmesine neden olabilir. Cinsel konularda bir takım yazı ve kitaplar okuyarak bu korkunuzu yenebilirsiniz

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK
Google+ Haftada Kaç Kez ilişkiye Girilir? 

Haftada Kaç kere seks



Haftada kaç kez ilişkiye girilir ? Normali nedir?
Aslında bu biraz çiftlerin  yaş, ilişki durumu ve süresine göre değişim göstermektedir. Yani burada kesin standart bir sayı koymak yanlış olur. Örneğin, 20-30 lu yaşlarda birçok kişinin bu soruya cevabı haftada 3-5 olacaktır. Uzmanların yaptığı araştırmalara göre, çiftlerin haftada 2 defa ilişkiye girmenin normal olduğunu gösteriyor.
Tabi bu birazda kişinin ruh hali, yoğunluk durumu, ilişki ile ilgili yaşadıkları problemler bu süreyi uzatabiliyor. Aklınızahaftada ne kadar sevişmek normaldir? Diye bir soru gelebilir. Zevk aldığınız sürece buna sınır koymak pek sağlıklı değil. Bunun için çiftlerin birbirleri ile iletişimi, dokunması bunlar hep ilişkinin sayısını belirleyen önemli etkenlerdir.
Haftada Kaç Defa Seks Yapılmalı?
Özellikle kadınlar için haftada girilen cinsel ilişki sayısı değil zevk alması önemlidir. Ayrıca cinselliğe sadece cinsel organların birleşmesi olarak bakmamalı. Birbirine göre dokunan, sürekli göz ve tensel temasta bulunan daha da önemlisi anın paylaşılması gerektiğini düşünen çiftlerde ise bu sayı haftada 3-4 kereye göre çıkabildiği de biliniyor.


Google+  Bekaretimi Saklamalı mıyım
bakireliğimi saklamalı mıyım



Bekaretimi Evleneceğim Erkeğe Saklamalı mıyım?
Bekaretimi saklamalı mıyım? sorusu kapsamlı bir konu olduğu muhakkak. Özellikle toplumsal ve kültürel açıdan büyük önem taşımaktadır. Günümüzün ortamında ise, bekaretin gelenek göreneklerini yansıtılması yönünde kuşaktan kuşağa aktarılmaya devam etmektedir. Bekaret elbette önemlidir. Ama bazı durumlarda, sıçrama, düşmek, yüksekçe bir yerden atlamak gibi sebeplerle kadınbekaretini kaybetmiş olabilir. Aksi ispat oluncaya kadar o kişinin suçsuz sayılması, gerekir. Kadının neden bekaretini kaybettiğini kadının eşi, ne mahkeme, ne de bir başkası soramadığı gibi onu suçlayabilir. Kimsenin böyle bir hakkı yoktur!
Türkiye’de kadın erkek ilişkileri ve cinsellik konusunda bekaretini evlenecek erkeğe saklayan edepli, saklamayana edepsiz kadın diye ayrılıyor. Çünkü bekarete önem veren erkekler için bakire olmak cinsel deneyimi yaşamamış kadın anlamına geliyor. Hala ülkemizde esnek kızlık zarına sahip kızlarımız sırf bu yüzden ölüyor. Bakirelik kavramı o kadar dayatılıyor ki, kızlarımız bekaretini korumaya özen gösteriyorlar. Eğer sen ahlaklıysan bekaretini evlendiğin erkeğe saklarsın anlamına geliyor.

Google+  Erkek  Arkadaşıma Sürpriz Yapmak İstiyorum

 


                

erkek arkadaşıma sürpriz

Erkek Arkadaşıma Nasıl  Sürpriz Yapmalıyım?





Erkek arkadaşa sürpriz yapmak istiyorum diyorsanız çılgın ve değişik şeyler yapmaya ne dersiniz? Size şimdi vereceğim tüyolar erkek arkadaşınızın aklını başından alacak. Öncelikle erkek arkadaşınızı annesinden sonra tanıyan siz olduğunuza göre ve bu sürprizleri beklenmedik bir anda yapmanız aslında hiçte zor olmayacak. Diyelim ki,  sevgiliniz ile tatil planınız var. Ama bir türlü fırsat bulamadınız. Erkek arkadaşınıza sürpriz olarak onun en çok gitmek istediği yere iki uçak bileti alabilirsiniz. Vakit yok ise, bunu hafta sonuna denk getirerek zaman kaybı da yaşamazsınız.
Erkeklerin en çok sevdiği, bayanların hiç hoşlanmadığı şeylerden biride maç seyretmektir. Ama ne demişler. Hatır için çiğ tavuk yenir. Siz de bu inadınızı kırarak, ona sürpriz olarak maç bileti alarak ve maça birlikte giderek ona büyük bir sürpriz yaparak, onu şaşırtabilirsiniz.Erkek arkadaşınızın arabası yok ise ve çalışıyorsanız birde ehliyetiniz var ise tamamdır. Onun için bir hafta sonu muhtemelen bu pazar olabilir araba kiralayarak, hem onun özel şoförü olabilir hem de  ortak sevdiğiniz yerlere gidebilirsiniz.
Yeni ve daha çekici iç çamaşırı ile hiç beklemediği bir anda ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Erkekler için her zaman kız arkadaşından her zaman onu heyecanlandıracak sürprizler beklerler. Özellikle konu seks olunca onlar için akan sular durur.  Kadınlar isterse yapamayacağı şey yoktur. Bu yüzden biraz hayal gücü biraz da karşınızdaki kişiyi tanımanız ile ilintili.  Şimdiden hepinize kolay gelsin.
Google+Kadınlarda Kaç Çeşit Boşalma Vardır? 

kadınlarda boşalma çeşitleri


Kadınlarda Boşalma Çeşitleri - Kadınlar Boşalır mı ?

Boşalmanın bilimsel kaynaklara ve yapılan çalışmalara bakıldığında iki başlıkta ele alındığı görülüyor. Bunlardan birisi klitoral boşalma diğeri ise vajinal boşalmadır. Klitoral boşalma nasıl? Klitorise yapılan baskı ile gerçekleşen boşalma çeşididir ve çok daha kısa sürede gerçekleşir.Vajinal boşalma erkeğin penisinin vajinaya girip çıkması sırasında klitorise yaptığı baskı yada penisin vajinanın içerisindeki hareketleri sırasında, klitorise yaptığı uyarılar sonucunda gerçekleşir. Klitoral boşalma ile vajinal boşalma fizyolojik yani bedensel olarak aynıdır. Fakat iki tür boşalma arasında duygusal bağlamda hissedilen, zevk farkı vardır. Vajinal boşalmada amaç partneri ile birlikte olmak, onunla bütünleşmek kadına çok daha yoğun duygular yaşatıyor.
Alınan Hazza Göre Kadınlarda Boşalma Çeşitleri
Cüce orgazmlar: Genellikle birkaç saniye süren ve hafif kasılmalarla gerçekleşir. Tatmin edici değildirler.. Bazı kadınlar bunu fark etmezler bile!
Normal orgazmlar: 15-20 saniye sürer ve bazen bir tanesi bileoldukça tatminkârdır. Klitoral kaynaklıdır.
Hiperseksüel orgazmlar: Daha çok Hiperseksüel kadınlardagörülmektedir. Genellikle başladı mı 20-30 saniye bazen ise 30-40 dakika sürer ve birbirini takiben bu süre devam eder. hem klitoral hem de G-Noktası ile aynı anda gerçekleşen kuvvetli orgazmlar” dır
Statüs orgazm: 20 saniye ile bir kaç dakikaya kadar uzayabilen sürebilen bir orgazm çeşididir. Bilinen orgazmın fizyolojisine tam olarak uymamakla beraber kadında büyük haz ve yorgunluk verebilir. Özellikle orgazm güçlüğü yaşayan kadınların üzerinde Vibratörler etkili olarak kullanılabilmektedir. Vibratörlerin titreşimi saniyede 60 ile 150 arasında değişebilir.

       Google+    Rüyada Başka Biriyle Seks Yaparken Görmek



rüyada cinsellik yaparken görmek
Rüyada tanıdığınız veya tanımadığınız birileriyle sevişirken/seks yaparken   görmüş olabilirsiniz.. Peki, bu tür rüyalar ne mesaj veriyor ve bu rüyaların verdiği mesajlar nedir? İşte sizlerle bunu anlatan yazımızı paylaşıyoruz.
Gerçek hayatınızda eksikliğini duyduğunuz bazı değerlerin var olduğunun habercisidir. Rüyada cinsellikyaparken/seviştiğinizi gördüğünüz bu ünlü kişi aslında kaliteli bir yaşam istediğinizi temsil eder.  Ayrıca kendinize olan güveninizin olduğuna da işaret eder.
Kalabalık bir yerde herkesin önünde rüyada seks yaparken görmek, sizin bastırılmış cinsel dürtülerinizin olduğunu gösteriyor. Eğer kalabalık bir yerde sevişmek sizi rahatsız ediyorsa cinsel yaşamınızda denge kuramıyorsunuz demektir. Seks hayatınızı daha düzenli bir hale sokmanızı öneriyoruz.
Görmek:
Bu tür bir rüya gördüğünüzde gerçekleşeceğini sanarak paniğe kapılmanıza gerek yok. Böyle bir rüya hayatınızda tutku ve tatminin eksildiğinin habercisidir. .
Rüyada Çirkin Patronunuzla İle Seks Yaparken Görmek:
İş hayatınızda aldığınız sorumluluklardan dolayı kendinizi güçsüz hissettiğiniz ve bu sorumluluklar altında ezildiğinize işaret eder. Bundan duyduğunuz üzüntünüz bir nevi bilinçaltınıza yansıması da diyebiliriz. Rüyanızda çirkin bir erkekle birlikte oluyorsanız bu sizin kendinizi yargıladığınıza işaret eder.. Engel vurduğunuz tüm duygularınızın bu rüyalar aracığı ile açığa çıkması da diyebiliriz.
Rüyada Hemcinsiniz İle Sevişmek:
Eğer normal yaşamanızda eşcinsel  değilseniz panik yapmanıza gerek yok. Bu tür rüyalar görmek, eşcinsel olduğunuz anlamına gelmez. Bu rüya sizin  fazlaca şefkate ihtiyacınızın olduğunuza işaret eder. Böyle durumlarda isteklerinizi uygun bir dille partnerinize söylemek en doğrusu olacaktır.

Google+  Bakireler Nasıl Masturbasyon Yapmalı



Bakireler Nasıl Masturbasyon Yapmalı






Cinsellik her canlının doğasında vardır. Kimi cinsellikle evlenince, kimi ise ergenliğe merhaba dediği dönemlerde mastürbasyon ile berber tanışır. Toplumda önem verilen bekaret nedeni ile kızların mastürbasyon konusunda erkeklere nispeten çok daha dikkati davranması gerekir. Peki,  böyle bir durumda bakireler nasıl mastürbasyon yapmalı ?
 Bakireler İçin Mastürbasyon Teknikleri 
-Fiziksel Dokunma Olmadan Mastürbasyon. Bakireler vajinaya dokunmadan düşünce bazında göğüs uçlarına yada vücudun her hangi bir yerine dokunarak  mastürbasyon yapabilir.
-Elle Klitoris Dokunarak Yapılan Mastürbasyon. Klitoris elle okşanır yada iki bacak açıp arası sıkıştırılarak zevk alabileceği bir şeye sürtülerek bu şekilde mastürbasyon yapılır. Bunun bekareti bozmak gibi bir riski yoktur.
-Vajina  Girişine Parmakla Baskı İle Mastürbasyon. Klitoris parmak ile  okşanırken vajina  girişine parmakla baskı uygulanması yada vajina girişindeki  küçük dudakların okşanması ile  mastürbasyon yapılır.  bunun bekaret yönünden hiç bir zararı yoktur.
-Duşta Klitorise Basınçlı Su Tutulması ile Mastürbasyon Bu da oldukça yaygın bir mastürbasyon  yöntemdir, bu da bekarete  hiçbir zarar vermez.
 bakireBakireler nasıl masturbasyon yapmalı ve nasıl tatmin olur? Konusunu okudunuz. Dilerseniz aşağıdan farklı yazılara ulaşabilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz!

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Google+ Ay ay Gebelik, Hamilelikte Kadın Vücudu Değişimi

Google+  Ay ay Gebelik, Hamilelikte Kadın Vücudu Değişimi   










Hamilelikte Kadın Vücudu Değişimi

Hamile, gebe olan anne 9 aylık bir süreçte ay ay birçok değişim yaşar. Bu değişim yumurta ve spermin birleştiği gebeliğin ilk günlerinden tutunda doğuma anına kadar devam eder. Gelişen embriyo anne karnında gelişimini tamamlamak için hamileliğin daha ilk günlerden çeşitli hormonlar terkip etmeye başlar. Anne adaylarının yabancı olduğu bu hormonlar ve hamileliğin davamı için gerek vücutta oluşan değişim mekanizmaları, gerekse hamileliğin ilerleyen haftalarında rahim içinde büyüyen fetüsün meydana getirdiği fiziksel değişimler sonucu annenin vücudunda ve ruh halinde birçok değişiklik meydana gelir.
1. Kilo artışı
Hamilelikte
 meydana gelen değişikliklerin başında kilo artışı gelir. Bu, hamileliğin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi ve bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelebilmesi için gerekli bir durumdur. Normalden çok daha az veya fazla ki kilo alınması anne ve bebek için bir takım olumsuzluklara da neden olabilmektedir. Hamilelik süreci boyunca dengeli ve düzenli beslenerek günlükkalori alımını ortalama 150-300 kcal arttırılarak bebek için gerekli besinler sağlanmalıdır. . En ideali Anne adayının ilk 12 haftalarda 1.8- 2 kg arasında kilo alması, takip eden 3 ayda ise haftada 0.5 kg alınması bundan sonra doğuma kadar yaklaşık 4.5 – 5 kilo almasıdır.
2. Ciltte Oluşan DeğişikliklerHamilelik süreci boyunca, hormonsal faktörlerden vücudunun her yeri etkilenmektedir. Cilt, saçtan tutunda tırnak, diş ve dişetlerinde değişimler meydana gelir. Bu değişmelerin en dikkat çekeni ise, ise ciltte oluşan değişikliklerdir. Anne adaylarının ciltlerinde kuruluk, meme ve karınlarında çatlaklıklar, , cilt renginin koyulaşması, yüzde lekelerin artabilir. Anne adaylarının hamileliği boyunca vücut bakımına dikkat etmesi önemlidir. Duş sırasında vücut yağlarının kullanılması önerilmektedir.
3. Hormonsal Değişiklikler
Hamilelikte anne adaylarının en çok şikâyet ettiği konulardan biriside vajinan akıntılardır. Hamilelik sürecinde vajinada meydana gelen değişiklikler sonucunda Enfeksiyon oluşumuna mehil arttığından akıntı fazlalaşır. Akıntının fazlalaşması sarı, yeşil renkli kötü kokusu olması ya da vajinan kaşıntı oluşması durumunda mutlaka hekim tarafından kontrol edilmesi ve gerekli görülmesi halinde ağızdan ilaç veya vajina için fitiller kullanılması gerekebilir. Hamileliğin özellikle son  aylarında meme bezleri çalışmaya başladığından ve meme başından beyaz-sarı renkli sütün gelmektedir ve bunun anne adayının sağlığı açısından bir zararı yoktur. Bu ılık sabunlu bir bezle temizlenebildiği gibi, çok geliyorsa günlük göğüs petleri kullanılabilir. Gebeliğin ikinci yarısından sonra Memeyi alttan destekleyen ve rahat ve pamuklu çamaşırlar tercih edilmelidir.

4. Uyku Düzeninde Değişiklikler

Anne adayının hamileliği boyunca uyku problemleri de  yaşar. Özellikle hamileliğin ilk aylarında hormonsal değişikliklere bağlı olarak sürekli bir uyku hali, Konsantrasyon bozukluğu gelişebilir. Hormonsal değişikliklere ek olarak hamileliğin ilerleyen haftalarında kilo aldıkça bel ve sırt ağrılarının yanı sıra anne adayının yatakta kendine rahat bir pozisyon sağlayamaması nedeni ile dolayı uyku problemleri yaşayabilir.
5. Vücut Postüründe DeğişikliklerHamilelik boyunca anne karnında bebeğin büyümesi ile birlikte vücut post üründe bazı değişiklikler meydana gelir. Hamileliğe bağlı hormonlar vücut eklemlerini etkilediğinden vücut dengesinde bazı değişikliklere neden olur. Buna bağlı düşme sonucu oluşan yaralanmalar ve Travmalar anne adaylarında daha sık görülür. Bu nedenle anne adaylarının hamilelikleri süresince yüksek topuklu olmayan, rahat ayakkabıları tercih etmeleri önerilmektedir.
6. Dolaşım Sistemindeki DeğişikliklerHamilelikte anne adayının kalp ve dolaşım sistemi, sindirim, solunum gibi tüm vücut sistemlerinde değişiklikler de meydana gelir. Hamilelik kalp ve dolaşım sistemini zorlayan bir durumdur. Özellikle hamileliğin ikinci yarısından sonra kansızlık durumunun meydana gelmesi önemli bir değişikliktir. Hamilelik öncesi belirti vermemiş gizli kalp hastalıkları veya var olan kalp hastalıkları daha kötüye gidebilir.
8. Boşaltım Sisteminde Değişiklikler
Hamileliğin ilk aylarında hormonsal değişimlere bağlı olarak ve bebeğin anne karnında idrar torbasına baskı yapması nedeniyle sık idrara çıkma problemleri görülebilir. Ayrıca idrarın böbrekten mesaneye gelişiminin yavaşlaması nedeni ile böbreklerde genişleme oluşabilir, idrar yolu Enfeksiyonu sıklıkla görülebilir.
9. Sindirim Sisteminde Değişiklikler
Hamileliğin ilk üç ayda bulantı ve kusma gelişebilir. Ayrıca hormonsal nedenlerden dolayı mide boşaltım hızının azalması nedeni ile mide içeriği yemek borusuna geri dönerek mide yanmalarına sebep olur. Yine barsak hareketlerinin de yavaşlamasına bağlı olarak kabızlık hamilelikte oldukça sık görülür.
10. Ruhsal Yönden Değişiklikler
Hamileliğin ilk üç ayında değişken ruh hali oluşabilir. Örneğin nedensiz ağlama nöbetleri görülebilir.  Hamileliğin İlerleyen aylarında vücuttaki değişimlerin bebeğe zarar verileceği düşüncesi ile cinsel istek azalabilir. Hamileliğin son aylarında genellikle doğum korkusu, bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilme endişesini yoğun bir şekilde yaşayabilir.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK
Google+Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?



Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?



Boşalır?
Bir erkek tek seferde ne kadar boşalır? Erkekler gerçektenbir seferde defalarca orgazm olabilir mi, yoksa bu bir şehir efsanesi mi? İşte bu yazımızda bu sorunun cevabını bulmaya çalışacağız. .
Oysa cinsel ilişkide, bir erkek tek seferde ne kadar boşalacağı çiftten çifte değişkenlik gösterebilir. Çünkü kişide cinsel ilişki erkeğin boşalma sıklığını belirleyen, birazda cinsellik dürtüsünün doyurulma ihtiyacıdır.Boşalma, tek seferde bir kerede olabilir, iki kerede. Ama bunun kesin net sayısı yoktur. Erkeğin cinsel arzularına göre bu durum değişkenlik gösterir.
Erkek Boşaldıktan Sonra Ne Hisseder?
Cinsel ilişkide boşalma anında yaşanılan duygudaki rahatlama erkeğin ayda yılda bir kez yaşadığı bedensel rahatlamaya, ruhsal rahatlamanın da eklenmesi ile genelde 10–15 saniye süren kasılmalar ile kendini gösterebilir.  Aslında bu soruyu bir erkek tek seferde ne kadar boşalır yerine günde ne kadar boşalabilir? Olarak ele alırsak, erkeklerin bir gecede birden fazla boşalabileceğini söyleyebiliriz fakat bununda aslında net bir sayısı yoktur.
Erkek Kaç Kez Boşalır?
Boşalma sayısı erkekten erkeğe değişebileceği gibi, bunda erkeğin yaşı, partneri ve o günkü ruh haline göre boşama süreci birkaç dakikadan yada birkaç saat değişiklik gösterebilir.  Bu nedenle  tek seferde birden fazla boşalma kesinlikle bir şehir efsanesi değildir. Çoğunuz duymuş yada bu konuda birçok yazı okumuş olabilirsiniz. Bir erkeğin tek bir seferde bir kaç defa boşalması, çok sıra dışı bir durum gibi gelse de, genç erkekler bunu her zaman yapabilirlerken, orta yaş ve üstü erkekler ruhsal bir durum yaşadıklarında defalarca boşalmada azda olsa zorluk çekebilirler.
başalmaMAKALE Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?

 
Google+ Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?SOYAK


kaç kalori

Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?




Kadınlar Orgazm Olunca Kaç Kalori Harcar, Zayıflatır mı?






Kadınlar ve kızlar orgazm olunca kaç kaloriyakar, gerçekten orgazm olmak zayıflatır mı? Bu yazı dizimizde bunları  konuşacağız. Kalori yakmanın en seksi ve en eğlenceli yollarından biride orgazm  olduğunu söylesem ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız. Şimdi gelin cinsellikte kadınlara kalori, yaktıran bu aktiviteler nelerdir  yakından inceleyelim.
Saatte 68 kalori Yaktıran Öpüşmek: Özellikle ön sevişmelerin uzun tutulduğu öpüşmeler saatte 90 kaloriyaktırıyor. Siz de seks yaparken çok kalori yakmakistiyorsanız Partneriniz ile mümkün olduğu kadar çok öpüşün.
yaktırdığınıyazımızın başında söylemiştik. Akşam yemeğinden sonra yapılanseks 145+ kalori yaktırıyor. Bu birazda size bağlı Nasıl mı? Örneğin ateşli, sevişmelerde inleme ve derin nefesler size ekstradan  20 -30 kalori yaktırıyor. Hepsi bununla da sınırlı değil. Özellikle de bayanların üstte olduğu pozisyonlar hem orgazmı kolaylaştırıyor  hem de normalden daha çok kalori yaktırıyor.
Yarım saatte 238 kalori yaktıran ön sevişme: Özellikle kıyafetlerinizi çıkartmadan Partneriniz ile yapacağınız ön sevişmelerin  kalori yakmanın en iyi yollarından biri olduğunu biliyor muydunuz? Bu ateşli sevişmeler de vücut ısısı yükseleceğinden hem nefes alışlarınız sıklaşacak hem de kaloriyakışını hızlanacak. Tabi bunlara yatakta yuvarlanmalar ve küçük aşk oyunları da eklenince hem seksten daha çok zevk alacak hem de kalori yaktığınızdan daha çabuk kilo vereceksiniz. Bunu sadece ben söylemiyorum düzenli seks yapmanın erkekler kadar kadınları zayıflattığı bilimsel araştırmalarla  orta çıktığını da unutmayalım.
 Google+Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım? 


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım?


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım?



Erkek Arkadaşımın Annesine  Nasıl Davranmalıyım? Etkilemenin Yolları
Evet arkadaşlar bugün genç kızlar için önemli bir konu olan erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım konusunda birkaç bilgi vereceğiz. Umarız sevdiğiniz erkeğinailesi ve annesiyle mutlu, huzurlu bir ömür geçirebilirsiniz.
Erkek çocukların ilgiye ve şefkate kız çocuklarından daha çok ihtiyaç duyduğu muhakkak erkekler bebekliklerinden yetişkinliklerine hatta yaşlandıklarında bile sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. Bu nedenle erkek çocuklarının anneye ayrı bir düşkünlüğü vardır. Peki; ama bu durumda erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım,  etkilemek için neler yapmalıyım? Çünkü erkek anneleri de oğullarını yeri geldiğinde ona şefkat gösterebilecek ve daha da önemlisi gözü arkada kalmayacak birine emanet etmek isterler.
-Erkek Arkadaşınızın annesi ile ilk tanışmanızda hemen samimi diyaloglara giremeyebilirsiniz. Sakin olun. Kendinizi ağırdan almanızda fayda var. Ama asla küstah veya gözü yukarıda görünmeyin!
-Eğer erkek arkadaşın annesi ile  ilk buluşmanızda tahminimden çok daha samimi bir ortamda karşılandıysanız, ikinci buluşmanızda hemen aynı samimiyeti beklemek yerine  ‘iki düşünüp bir konuşun’ ve kibarlığı elden bırakmayın.
-Üzerinizde baskı, hisseder gibi iseniz. Uzun cümleler ile kendinizi anlatmaya çalışmak yerine kendileri ile ilgili sorular sorun. Bu şekilde verdikleri cevapları onların gözlerinin içine bakıp dinlerseniz, hem bu çok şık bir davranış olur hem de onlarla ilgili daha fazla bilgi toplamış da olursunuz.
erkek arkadaşın annesini etkilemek
çalışıyorlar mı, yoksa emekliler mi gibi sorular sormanızın sizin rahatlamanızı da sağlayacaktır.
- Hatta erkek arkadaşınızın çocukluğuna dair sorular sormayı deneyin. Çocukken Yaramaz olup olmadığına dair hikayelerde dinleyebilirsiniz. Bir bakmışsınız ki o heyecandan eser kalmamış. Annesi onu çok sevdiğinden anlatırken oda mutlu olur ve ortamı yakalarsınız.
-Erkek arkadaşınızın annesi mutfağa çay vs ikram için gittiğinde yada bir şey getirmeye gittiğinde yardım etmeye istekli ve gönüllü olun. Sizin onlara yardım ettiğini gören annesi onu önemsediğinizi ve ona değer verdiğinizi anlayacak ve size hali ile çok daha sıcak davranacaktır.
-Erkek arkadaşınızın annesini etkilemek istiyorsanız ilk önce onu tanımalısınız. Hoşuna giden şeyleri öğrenmeye çalışın ve bunları abartmadan ufak ufak yapın. Örneğin pazara gitmeyi çok seviyorsa ”Bir gün beraber gidelim mi?” demeniz hoşuna gidecektir. Alışverişi seviyorsa da aynı şekilde. ilk tanışmanızda o size değil, sizin ona ayak uydurmanız gerekiyor.
-İltifat etmekten çekinmeyin. Öncelikle güler yüzle erkek arkadaşınızın annesine övgü dolu sözler söylemek her iki taraf içinde olumlu hava yaratacaktır.. Önemli olan bunu samimi ve içten gelerek yapmaktır. Yaptığı çay ve ikramlara elinize sağlık bunun tarifini almak isterim demek yada, üzerindeki elbiseye iltifatta bulunabilirsiniz. Ama burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, mutlaka beğendiğiniz bir şeye samimi ve doğal davranarak abartmadan iltifat edin. Unutmayın anneler her şeyin farkındadır :)
Evet hanımlar erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım sorunuza katkıda bulunacak ipuçları verdik. Umarız mutluluğunuz için faydalı olur. Yorumlarınızı eksik etmeyin!



Google+Trompet Etek Modelleri 




Bele ve kalçaya oturan ancak aşağıya inildikçe bollaşanTrompet etekleri için aslında Peplum modelinin eteklere uyarlanmış hali de denilebilir 1920 ‘ler den ilham alınantrompet etek modelleri Kalem eteklerin biraz daha neşeli ve canlı hali ile 2014 -2015 sonbahar/kış modası için yeniden yorumlandı. Trompet eteklerin herkese bu kadar yakışmasının nedenine gelince, eteğin alt kısmındaki fırfır detayının omuzlarla çok doğru bir orantı sağlaması ve tıpkı kalem eteklerde olduğu gibi kum saati formatını çağrıştırmasıdır. Özellikle bacaklarının ve basenlerinin kalınlığından yakınan bayanlar sizde trompet etekler ile orantılı ve hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz Bu arada size küçük bir tüyo vermeden geçemeyeceğiz.  Kalça ve baseni sararak, peplum gibi açılan Trompet eteklerin diz veya diz üstünde olması gerekiyor. Neden mi?  Çünkü diz altına inen modelleri şık olacağım derken oldukça komik görünmenize neden olabilir. Bizden söylemesi:)
trompet etek
yazımızında da belirttiğimiz gibi eski yıllardan bilinen bir giysi olan Trompet etekler zengin koleksiyonlarıyla bu sezon çok dikkat çekiyor. Kalem eteğe göre kesimi asimetrik olduğu için basenleri geniş, kalın bacaklı kadınların çekinmeden giyebileceği, bu yakıcı yaz sıcaklarında aldırmadan hatta  çoraba bile ihtiyaç duymadan oldukça şık ve zarif etki yaratan etek kombineleri yaratabilirsiniz.
2014 trend etekleri arasında şimdiden yer alan trompet etekler bu sezon naif ve şık bayanların tercihi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Özellikle Şifon gömlek ve bluzlar ve topuklu ayakkabılarla çok şık bir uyum sağlayacaktır. Beli ince bayanlara belinizin inceliğini vurgulamak için tavsiyemiz trompet eteği kalın olmayan bir kemer ile birlikte  kullanmanız. Ayrıca sadece yazın değil, kışında gündelik, iş, okul ve benzeri yerlerde bel hizasında biten kazaklarınızı bu eteklerle birlikte giyebilirsiniz Bayanların üzerinde oldukça zarif ve şık bir etki bırakan trompet etek modellerini incelemek için   hazırladığımız  galerimize göz atabilirsiniz. Trompet eteklerin yanı siz değerli okurlarımıza sıra farklı Renk ve alternatif uyumlarını kombin fikirleri vereceğini düşündüğümüz 2014 Trompet etek modelleri  adlı galerimizi inceleyerek, sizlerde yepyeni fikirler kazanabilirsiniz.