Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+ÇAPKIN KADIN NASIL ANLAŞILIR? 

kadın


Tavır Yapıyorsa. Bir kadın, eşi yada sevgilisine uzun süreli tavır yapıyorsa, sizden yeteri kadar ilgi görmediğinden dolayıdır ve aslında çapkınlık turlarına çıkacağının açık sinyallerini veriyordur.
Sizi Eskisi Kadar Aramıyorsa. Sevgiliniz sizi gün içinde belirli aralıklarla aramaya devam ederken, eski sıklıkta aramıyorsa  mutlaka önemli bir sebebi vardır. Böylesi durumlarda etrafında bir başka erkek dolaşmakta olabilir. Elinizi çabuk tutmazsanız tren her an kaçabilir.
Sizi Kontrol Etme İsteği KaybolduysaBir kadın sevdiği erkeği sürekli kontrol etmek ister. Kadın eğer sizi arayıp neredesin? Ne yapıyorsun? demiyorsa, size artık ilgi duymadığından emin olabilirsiniz.
Bahaneler Üretiyorsa. Kadın hiç görüşmediği akraba ve arkadaşları ile buluşacağını bahane edip, aramaları seyrekleştiyse, geçmiş olsun hayatınızı değiştirmeye çoktan karar vermiştir ve emin olun yeni kuracağı bu hayatta size yer yoktur. Başka adaylar ile görüşmeleri başlamış demektir. Erkekler, bunu genelde fark edemezler.
Beni Anlamıyorsun Demeye Başladıysa. Bir kadın sürekli beni anlamıyorsun diyorsa, bir erkeğe pas vermeye başlamış olabilir. Beni anlamıyorsun kelimesi altıda yatan asıl neden, erkeğin kadına olan cinsel, duygusal yetersizliğidir. Erkeğin özgüveni yoksa bunu çoktan hisseder ama bir türlü konduramaz.
İç Çamaşırlarına Ayrı Bir Özen Göstermeye Başladıysa. Sevgiliniz ya da eşiniz durduk yere Pamuklu külot ve atletlerin yerine dantelli sutyen takımlar giymeye başladıysa aman dikkat!
Dalıp, Dalıp Gidiyorsa. Sizinle konuşurken dalıyorsa bir şey sorduğunuzda ne demiştin diyerek söze başlıyorsa, ilişkinizde uzatmaları oynuyorsunuz demektir.
Sizden Önce/Sonra Uyumaya Başladıysa. Geceleri sizden daha geç/erken yatan eşiniz yada sevgiliniz, sürekli yorgun olduğunu bahane ederek sizden önce veya sonra uyuyorsa, ilişkinizi gözden geçirme zamanı gelmiştir. Çünkü onun sizinle aynı yerde olmaya bile tahammülü kalmamıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder