Powered By Blogger

7 Eylül 2014 Pazar

Google+ DOĞRU CİLT BAKIMI HANGİ KOŞULLARDA OLMALIDIR?
DOĞRU CİLT BAKIMI HANGİ KOŞULLARDA OLMALIDI-3Cilt vücuttaki en büyük organizma olduğundan tüm organları sarar. Bu nedenle öncelikle Cilt işlevini  dış etkenlere karşı korumasını sağlayacak  bir katman oluşturmaktır. Sağlıklı bir cilde sahip olmak için cilt yapısına uygun profesyonel enstitü cilt bakım ürünleri ve aletlerle, uzman tarafından, hijyenik koşullarda cilt bakımı uygulanması gerekir. Hijyenik şartlarda, cilt tipine  uygun ürünlerle yapılan cilt bakımı cildinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlamanın yanı sıra sizi motive edecektir.
DOĞRU CİLT BAKIMI HANGİ KOŞULLARDA OLMALI DOĞRU CİLT BAKIMI HANGİ KOŞULLARDA OLMALIDI  DOĞRU CİLT BAKIMI HANGİ KOŞULLARDA OLMALIDIR 

DOĞRU CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR?


Hani bir  atasözü vardır bakarsan bağ olur bakmasan dağ olur. Bu söz cildimize yapacağımız bakım ile de doğru orantılıdır. Özellikle biz hanımlar 35 yaşından sonra cildinize daha bir özenle bakarak yaşlanma etkilerini geciktirebilirsiniz. Sizde doğru cilt bakımı ile yaşsız  kadınlar kervanına katılmak istiyorsanız lütfen bu yazımı okumadan geçmeyin Bende bu düşünceden yola çıkarak doğru cilt bakımı nasıl olmalıdır, Klinik cilt bakımı nasıl olmalıdır, doğru cilt bakımı hangi koşullarda  yapılırsa doğru olur,  bu konuları başlıklar altında işleyeceğim. ,Faydalı olabileceğini düşündüğüm bu yazıyı okuduktan sonra değerli yorumlarınızı bekliyorum.

 

DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ  ASIL AMAÇ NEDİR?

Cilt vücuttaki en büyük organizma olduğundan tüm organları sarar. Bu nedenle öncelikle Cilt işlevini dış etkenlere karşı korumasını sağlayacak bir katman oluşturmaktır. Sağlıklı cilt Yapısını korumak için cilt yapısına uygun profesyonel enstitü bakım ürünleri ve aletlerle, hijyenik koşullarda uzmanlar tarafından cilt tipinize uygun yapılan  cilt bakımı  cildinizi rahatlamasının yanı sıra kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlar.
DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -1 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -2 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -3 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -4 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -5 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ -6 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ NEDİR-3 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ NEDİR-4 DOĞRU CİLT BAKIMINDAKİ AMAÇ

 

EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR

Diyelim ki, tüm bunları yapacak bütçeniz yok ise evde yapacağınız doğal pelengler, ile cildinizi derinlemesine temizleyebilirsiniz Size vereceğim bu doğal peleng tarifi cildinizdeki ve evimizdeki mikropları temizlemeye yarayan ve denemiş çok özel bir formüldür. Evde tek başınıza uygulayabileceğiniz oldukça kolay ve çok  ekonomik bir tariftir.
EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR-2 EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR-3 EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR-4 EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR EVDE UYGULANMASI GEREKEN CİLT BAKIMI NASIL OLMALIDIR-1

 

Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar

1 küçük şişe Okaliptüs Yağı
1 Su Bardağı Su
1 Hiç Kullanılmamış ve kaynatmaya dayanıklı kap
Bu kaba Bir su bardağı suyu kaba boşaltın 2-3 damla kadar, Okaliptüs yağı damlatarak kaynatın.
Kaynamış suyun buharına yüzünüze tutarak banyosu yapın
Cildinizin arınarak, gözeneklerinizin açıldığını anında fark edeceksiniz.
Not;  özellikle küçük çocukları  olan anneler  bu uygulamayı  orta boy kapta 2 bardak suda 5-6 damla Adet Okaliptüs Yağı koyarak kaynatarak, evin içinde gezdirebilirsiniz. Sadece ciltteki mikropları temizlemez  evi Dezenfekte etme konusunda da oldukça yararlı bir yöntemdir.
Doğal Okaliptüs ev hijyeni  İçin Gerekli Olanlar Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar-1 Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar-2 Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar-3 Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar-4 Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar-5 Doğal Okaliptüs Peleng İçin Gerekli Olanlar6


KLİNİK CİLT BAKIMI

Cilt kendiniz 28 günde bir yeniler. Ölü hücreler ciltte kalın mat bir katman oluşturur ve ciltte siyah nokta sivilce ve akne oluşumuna neden olur. Bu nedenle cildinizin ayda en az bir defa klinik cilt bakımı olmalıdır. Klinik cilt bakımında bu ölü hücrelerin oluşturduğu artıklar ciltten uzaklaştırılarak ciltte derinliğine temizlenme sağlanır. Cilt tipine uygulanan bu ürünler cildin yağ ve nem oranını dengelenmesini sağlar. Böylece cilt daha sağlıklı bir görünüme kavuşur.
KLİNİK CİLT BAKIMI KLİNİK CİLT BAKIMI-1 KLİNİK CİLT BAKIMI-2 KLİNİK CİLT BAKIMI-3 KLİNİK CİLT BAKIMI-4

GÜNLÜK KLİNİK  CİLT BAKIMI NASIL YAPILMALI?

-Bir uzmana cilt Analizi yapıldıktan sonra cilt tipine uygun temizleyiciler ile cilt temizlenir
-Peeling yapılarak cilt yüzeyindeki ölü hücreleri temizlenir
-Ciltteki gözeneklerin açılması için cilde ozon buharı verilir.
Ciltteki Siyah noktaların temizlenmesi için  sıkma yani komedon işlemi uygulanır.
-  Cilde Yüksek frekans verilerek ile cildin sakinleştirilmesi sağlanır.
-  Cilt ihtiyacına uygun olan nem maskesi cilde büyük bir özen ile sürülerek ciltte 15-20 dakika bekletilir.
- Cildi canlandırıcı masaj yapılarak günlük klinik cilt bakım işlemi bitirilir.