Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+Kadınlarda Kaç Çeşit Boşalma Vardır? 

kadınlarda boşalma çeşitleri


Kadınlarda Boşalma Çeşitleri - Kadınlar Boşalır mı ?

Boşalmanın bilimsel kaynaklara ve yapılan çalışmalara bakıldığında iki başlıkta ele alındığı görülüyor. Bunlardan birisi klitoral boşalma diğeri ise vajinal boşalmadır. Klitoral boşalma nasıl? Klitorise yapılan baskı ile gerçekleşen boşalma çeşididir ve çok daha kısa sürede gerçekleşir.Vajinal boşalma erkeğin penisinin vajinaya girip çıkması sırasında klitorise yaptığı baskı yada penisin vajinanın içerisindeki hareketleri sırasında, klitorise yaptığı uyarılar sonucunda gerçekleşir. Klitoral boşalma ile vajinal boşalma fizyolojik yani bedensel olarak aynıdır. Fakat iki tür boşalma arasında duygusal bağlamda hissedilen, zevk farkı vardır. Vajinal boşalmada amaç partneri ile birlikte olmak, onunla bütünleşmek kadına çok daha yoğun duygular yaşatıyor.
Alınan Hazza Göre Kadınlarda Boşalma Çeşitleri
Cüce orgazmlar: Genellikle birkaç saniye süren ve hafif kasılmalarla gerçekleşir. Tatmin edici değildirler.. Bazı kadınlar bunu fark etmezler bile!
Normal orgazmlar: 15-20 saniye sürer ve bazen bir tanesi bileoldukça tatminkârdır. Klitoral kaynaklıdır.
Hiperseksüel orgazmlar: Daha çok Hiperseksüel kadınlardagörülmektedir. Genellikle başladı mı 20-30 saniye bazen ise 30-40 dakika sürer ve birbirini takiben bu süre devam eder. hem klitoral hem de G-Noktası ile aynı anda gerçekleşen kuvvetli orgazmlar” dır
Statüs orgazm: 20 saniye ile bir kaç dakikaya kadar uzayabilen sürebilen bir orgazm çeşididir. Bilinen orgazmın fizyolojisine tam olarak uymamakla beraber kadında büyük haz ve yorgunluk verebilir. Özellikle orgazm güçlüğü yaşayan kadınların üzerinde Vibratörler etkili olarak kullanılabilmektedir. Vibratörlerin titreşimi saniyede 60 ile 150 arasında değişebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder