Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar


Google+  Erkek  Arkadaşıma Sürpriz Yapmak İstiyorum

 


                

erkek arkadaşıma sürpriz

Erkek Arkadaşıma Nasıl  Sürpriz Yapmalıyım?





Erkek arkadaşa sürpriz yapmak istiyorum diyorsanız çılgın ve değişik şeyler yapmaya ne dersiniz? Size şimdi vereceğim tüyolar erkek arkadaşınızın aklını başından alacak. Öncelikle erkek arkadaşınızı annesinden sonra tanıyan siz olduğunuza göre ve bu sürprizleri beklenmedik bir anda yapmanız aslında hiçte zor olmayacak. Diyelim ki,  sevgiliniz ile tatil planınız var. Ama bir türlü fırsat bulamadınız. Erkek arkadaşınıza sürpriz olarak onun en çok gitmek istediği yere iki uçak bileti alabilirsiniz. Vakit yok ise, bunu hafta sonuna denk getirerek zaman kaybı da yaşamazsınız.
Erkeklerin en çok sevdiği, bayanların hiç hoşlanmadığı şeylerden biride maç seyretmektir. Ama ne demişler. Hatır için çiğ tavuk yenir. Siz de bu inadınızı kırarak, ona sürpriz olarak maç bileti alarak ve maça birlikte giderek ona büyük bir sürpriz yaparak, onu şaşırtabilirsiniz.Erkek arkadaşınızın arabası yok ise ve çalışıyorsanız birde ehliyetiniz var ise tamamdır. Onun için bir hafta sonu muhtemelen bu pazar olabilir araba kiralayarak, hem onun özel şoförü olabilir hem de  ortak sevdiğiniz yerlere gidebilirsiniz.
Yeni ve daha çekici iç çamaşırı ile hiç beklemediği bir anda ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Erkekler için her zaman kız arkadaşından her zaman onu heyecanlandıracak sürprizler beklerler. Özellikle konu seks olunca onlar için akan sular durur.  Kadınlar isterse yapamayacağı şey yoktur. Bu yüzden biraz hayal gücü biraz da karşınızdaki kişiyi tanımanız ile ilintili.  Şimdiden hepinize kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder