Powered By Blogger

22 Eylül 2014 Pazartesi

Google+

Uzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl Olmalı3
Elleriniz ve tırnaklarınıza göre tırnaklarınızın ideal tırnak şeklinin öğrenmek istiyorsanız  buz yazımızı okumadan geçmeyin. Ellerimizin bakımlı olmasının kişilik bakımınızı yansıttığı gibi ellerimiz kadar tırnaklarımız şeklinin de kişiliğimizi yansıttığını hatırlatmak isterim. . Tırnak deyince aklınıza sadece uzun ya da kısa olarak tırnaklar gelmemelidir.. Tırnaklarımıza yapacağınız bakım kadar şekli hatta nasıl törpülediğinize kadar tüm bu ayrıntılar kişiliğinizin bir yansımasıdır.
Küt Tırnak Şekli Nasıl Olmalı? İnce uzun parmaklar geniş yapılı eller için Küt tırnak şekli çok  daha iyi duracaktır. Küt tırnaklara sahip olmak isteyen bayanlar için tırnaklarınızı ortadan başlayarak törpülemeniz yeterli Günümüzde tırnak yapısı geniş ince uzun parmaklarda, sık kullanılan Küt tırnaklar ercih edilmelidir.

Küt-tırnak-şekli Nasıl Olmalı?
KÜT TIRNAL images KÜT TIRNAKLAR 2
Oval tırnak Şekli Nasıl Olmalı ?Yusyumru, tombul ve geniş yapılı ellere sahip bayanlar için ovalya da sivri uçlu tırnaklar tercih edilmelidir. Tırnaklarınızı yuvarlak, oval ya olacak şekilde olması için yanlardan başlayarak törpüleyebilirsiniz. Tırnaklarınızı, yanlardan törpülendiğinizde daha dar gözükecektir. Ayrıca ellerinizin yapısı  olduğundan ufak ise oval tırnak şekli  parmaklarınızı hem daha uzun hem daha şık  gösterecektir.
Oval tırnak Şekli Nasıl Olmalı -1 Oval tırnak Şekli Nasıl Olmalı Oval tırnak Şekli Nasıl Olmalı99
Yuvarlak Tırnak Şekli Nasıl Olmalı: Doğallık hoşlanan bayanlar tombul ve kısa parmaklara sahipseniz yuvarlak şekilde törpülenmiş tırnaklar hem sizin için en doğru tercih olacak hem deYuvarlak tırnaklar parmaklarınızı olduğundan daha zayıf ve uzun görünmesini sağlayacaktır.
 Yuvarlak ve oval tırnak şekli Nasıl Olmalı?
tirnak-seklinizi-bulun-3 Yuvarlak, ve oval tırnak şekli Nasıl Olmal Yuvarlak, ve oval tırnak şekli
 Tombul Ve Kısa Parmaklar İçin -Yuvarlak-Tırnak Şekli Nasıl Olmalı?
 tırnak-şekilleriTombul Ve Kısa Parmaklar İçin -Yuvarlak-Tırnak ŞekliTombul Ve Kısa Parmaklar İçin -Yuvarlak-Tırnak
Kare Tırnak Şekli Nasıl Olmalı Uzun ve İnce parmaklara sahip bayanlarımız için 2014-2015 sezonun yepyeni trendi haline gelen kare tırnaklar sizi anlatacak. Kare tırnak şekli elde etmek için tırnaklarınızı törpülerken  tırnağınızın  ucunu ve kenarlarını düz ve küt bir şekilde bırakmalısınız. Ayrıca yine sezonun trendleri arasında yer alan  Frence oje Kare tırnak şekli için ideal bir seçim olacaktır.
 Uzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl Olmalı

 UZUN TIRNAKUzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl Olmalı2Uzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl Olmalı3Uzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl OlmalıUzun- parmaklara-kare tırnak Şekli Nasıl Olmalı1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder