Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+  ORGAZM SÜRESİ NASIL UZATILIR?





erken boşalma sorunu

Orgazm Süresini Uzatmak Elinizde! Nasıl mı?
Merhaba bu yazı dizimizde size Orgazm süresi nasıl uzatılır? Seks ve orgazm konusunda kendi mutluluğunuzu çoğaltmak için neler yapılmalı? Konularını konuşacağız.Orgazm süresini uzatmak için öncelikle seksten aldığınız zevki arttırmalısınız.
Aslında bunun cevabı bu tamamen sizin elinizde. Bunun için ilişki sırasında birbirinizi uyararak, tahrik ederek aldığınız zevki arttırmanız mümkün. Sözün kısası cinselliği daha tatmin edici hale getirerek, orgazm süresini uzatmak tamamen sizin kendi elinizde!
Orgazm Süresini Uzatmak İçin Taktikler
-Kendinizi Partnerinizin dokunuşlarına bırakın Orgazm anında hissettiğiniz rahatlamayı düşünün ve o an kendinizi partnerinizin dokunuşlarına bırakın. Farklı bir şey düşünmeyin! Zihninizi boşaltın ve o anı yaşayın.
-Dokunarak uyarılma sürecini siz başlatın Bu karşı konulamaz sürecin devam edebilmesi için partnerinizi elleriniz ile yönlendirerek tahrik edin.
- Soru cevap şeklinde dokunma İlişki sırasında dokunduğunuz yerlerle ilgili  olarak, birbirinizle konuşarak soru cevap şeklinde dokunmayı deneyin.
- Yeni şeyler deneyin Sürekli olarak aynı şeyler uygulamak yerine yeni yöntemler deneyebilirsiniz. Bu ilişkideki monotonluğu minimuma indirir.
- Çiftler birbirlerinin erojen bölgelerini uyarmalı ve boşalmanın yaklaştığı anlarda cinsel ilişkiye girmelidir.
sevişmeyi boşalmadan uzun süre sürdürmeye dikkat etmeli.
-İlişki sırasında G noktası aramayın İlişki sırasında G noktası aramak yerine, kadınlarda vajinal orgazmı uzun sürdürecek olan hafif eğimli olarak yukarı-aşağı  sürtünmeyi deneyin.
- Kadının üste olduğunuz pozisyonlarda hareket ederken daireler çizin. Bu pozisyonlarda Klitorisinize uygulanan baskı ve doluluk hissi orgazmı çabuklaştırsa da orgazm süresinin uzun sürmesini sağlayacaktır.
-Erkeğin üstte olduğu pozisyonlarda, penisin kritik bölgelere değecek olması aldığınız zevki sadece arttırarak daha uzun birorgazm noktasına taşıyor olacak.
-Orgazmı yavaşlatın Orgazma olmak üzere olduğunuzu hissettiğiniz noktalarda yavaşlayın.
-Tahrik olmak için İlişkide daha fazla tahrik olmak için erotik filmler, hikayeler deneyin.
-Stresi yatak odanıza taşımayın Gün içinde yaşadığınız olumsuz düşünceleri ve sizi strese sokan diğer her şeyi yatak odanızın dışında bırakın.
- Endişelerinizi yenin. İlişkinizde cesur davranmayı öğrenin ve endişelenmeyi bir kenara bırakın. O an sadece ilişkinize odaklanın Endişelerinizi yendikçe cinsel hayatınızın canlandığını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder