Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?



Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?



Boşalır?
Bir erkek tek seferde ne kadar boşalır? Erkekler gerçektenbir seferde defalarca orgazm olabilir mi, yoksa bu bir şehir efsanesi mi? İşte bu yazımızda bu sorunun cevabını bulmaya çalışacağız. .
Oysa cinsel ilişkide, bir erkek tek seferde ne kadar boşalacağı çiftten çifte değişkenlik gösterebilir. Çünkü kişide cinsel ilişki erkeğin boşalma sıklığını belirleyen, birazda cinsellik dürtüsünün doyurulma ihtiyacıdır.Boşalma, tek seferde bir kerede olabilir, iki kerede. Ama bunun kesin net sayısı yoktur. Erkeğin cinsel arzularına göre bu durum değişkenlik gösterir.
Erkek Boşaldıktan Sonra Ne Hisseder?
Cinsel ilişkide boşalma anında yaşanılan duygudaki rahatlama erkeğin ayda yılda bir kez yaşadığı bedensel rahatlamaya, ruhsal rahatlamanın da eklenmesi ile genelde 10–15 saniye süren kasılmalar ile kendini gösterebilir.  Aslında bu soruyu bir erkek tek seferde ne kadar boşalır yerine günde ne kadar boşalabilir? Olarak ele alırsak, erkeklerin bir gecede birden fazla boşalabileceğini söyleyebiliriz fakat bununda aslında net bir sayısı yoktur.
Erkek Kaç Kez Boşalır?
Boşalma sayısı erkekten erkeğe değişebileceği gibi, bunda erkeğin yaşı, partneri ve o günkü ruh haline göre boşama süreci birkaç dakikadan yada birkaç saat değişiklik gösterebilir.  Bu nedenle  tek seferde birden fazla boşalma kesinlikle bir şehir efsanesi değildir. Çoğunuz duymuş yada bu konuda birçok yazı okumuş olabilirsiniz. Bir erkeğin tek bir seferde bir kaç defa boşalması, çok sıra dışı bir durum gibi gelse de, genç erkekler bunu her zaman yapabilirlerken, orta yaş ve üstü erkekler ruhsal bir durum yaşadıklarında defalarca boşalmada azda olsa zorluk çekebilirler.
başalmaMAKALE Bir Erkek Tek Seferde Ne Kadar Boşalır?

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder