Powered By Blogger

5 Eylül 2014 Cuma

Google+ EVLENECEK KIZLARA  10 DEĞERLİ ÖĞÜT
ELER ŞİİR VE ÖZLÜ SÖZLER
Yarının anneleri olacak sevgili genç kızlarımız evlenmeyi düşünüyorsanız lütfen bu altın öğütleri okumadan geçmeyin. Ben sitemli yazar dilek soyak olarak sizler için bir yazı hazırladım umarım beğenirsiniz.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

1. Diyelim ki, hayatınızda flört ettiğiniz biri var.Onunla ilgili içinizde de en ufak bir şüphe varsa, evlenme kararı vermeden önce durup iyice düşünün

2.İçinizde hayatınızdaki o kişi ile ilgili şüpheye neden olan sorunun cevabını mutlaka bulun.

3.Genç kız olarak hepinizin kafasın da mutlaka evleneceğiniz kişi ile ilgili bir  profil vardır. Hayatınızdaki kişinin kafanızdaki bu; profile uygun olup olmadığını mutlaka karşılaştırın.

 4. Eğer evlenmek istediğiniz kişiye Anne baba olmak üzere büyükleriniz onay vermiyor ise, mutlaka onların nasihatine mutlaka kulak verin.

5.Evleneceğiniz kişinin sosyal ve ekonomik yönden olduğu kadar kültür  ve inanç  yönünden de sizinle aynı seviyede olmasına dikkat edin


6. Evde kalacağınız ya da aile problemlerimden kaçayım deyip, acele edip yanlış karar vermeyin. YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULURSUNUZ.

7. Kendinizi evliliğe hazır olup olmadığınızı öncelikle sorgulayın. Sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.

8.Evlilik işini aceleye getirmeyin. Unutmayın her evlenenin başı göğe ermez 

9..Evliliği kaçış olarak görenlerin sonunu görüyorsunuz. Bir çocuk ile baba evine dönmektense 40 kere düşünün 1 kere evlenin. Koca ocağı baba ocağına benzemez unutmayın.

10..Aşkın gözü kördür derler Ama cicim ayları geçince insanın gözü açılır