Powered By Blogger

22 Eylül 2014 Pazartesi

Google+2014 İlkbahar-Yaz Sezonun En Şık En Trend Abiye Elbiseleri
2014--Yaz-Abiye-Koleksiyonu
2014 Abiye Elbise Trendle 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda abiye elbise modellerinde uçuşan kumaşlar ,pudra tonları, hafif parlak dokuların yanı sıra canlı renkler ön plana çıkıyor. 2014 abiye elbiseler hem  de sadeleşiyor hem de sırt dekoltelerinin  ön planda olduğu modeller çok revaçta  Sizde sırt dekoltenize güveniyorsanız dekolte tercihinizi bu bölgeden yana kullanabilir ya da derin yırtmaç akımına eşlik edebilirsiniz.
Yeni sezonda canlı renklerin ön plana çıktığı abiye elbise modellerinin yanı sıra  siyah abiye elbise modelleri de çok revaçta! Bu nedenle koyu renklerin hakim olduğu , abiye tasarımlarında bu sezon çok göreceğiz. . Sizde seçiminizi yazın cıvıltısına uygun canlı renklerden fazla kullanacaksanız minti yeşiller pembeler, sizin için doğru tercih olabilir.
kadin3.com olarak önerimizabiye elbiseseçiminizi yaz aylarına çok yakışan canlı renklerden yana yapmanız. Sizin İçin hazırladığımız 2014 İlkbahar-Yaz sezonun en şık en trend abiye elbiselerine göz atarak davetin en şık ismi olabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder