Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+ Haftada Kaç Kez ilişkiye Girilir? 

Haftada Kaç kere seks



Haftada kaç kez ilişkiye girilir ? Normali nedir?
Aslında bu biraz çiftlerin  yaş, ilişki durumu ve süresine göre değişim göstermektedir. Yani burada kesin standart bir sayı koymak yanlış olur. Örneğin, 20-30 lu yaşlarda birçok kişinin bu soruya cevabı haftada 3-5 olacaktır. Uzmanların yaptığı araştırmalara göre, çiftlerin haftada 2 defa ilişkiye girmenin normal olduğunu gösteriyor.
Tabi bu birazda kişinin ruh hali, yoğunluk durumu, ilişki ile ilgili yaşadıkları problemler bu süreyi uzatabiliyor. Aklınızahaftada ne kadar sevişmek normaldir? Diye bir soru gelebilir. Zevk aldığınız sürece buna sınır koymak pek sağlıklı değil. Bunun için çiftlerin birbirleri ile iletişimi, dokunması bunlar hep ilişkinin sayısını belirleyen önemli etkenlerdir.
Haftada Kaç Defa Seks Yapılmalı?
Özellikle kadınlar için haftada girilen cinsel ilişki sayısı değil zevk alması önemlidir. Ayrıca cinselliğe sadece cinsel organların birleşmesi olarak bakmamalı. Birbirine göre dokunan, sürekli göz ve tensel temasta bulunan daha da önemlisi anın paylaşılması gerektiğini düşünen çiftlerde ise bu sayı haftada 3-4 kereye göre çıkabildiği de biliniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder