Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

 Google+Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım? 


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım?


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım


Erkek Arkadaşımın Annesine Nasıl Davranmalıyım?



Erkek Arkadaşımın Annesine  Nasıl Davranmalıyım? Etkilemenin Yolları
Evet arkadaşlar bugün genç kızlar için önemli bir konu olan erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım konusunda birkaç bilgi vereceğiz. Umarız sevdiğiniz erkeğinailesi ve annesiyle mutlu, huzurlu bir ömür geçirebilirsiniz.
Erkek çocukların ilgiye ve şefkate kız çocuklarından daha çok ihtiyaç duyduğu muhakkak erkekler bebekliklerinden yetişkinliklerine hatta yaşlandıklarında bile sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. Bu nedenle erkek çocuklarının anneye ayrı bir düşkünlüğü vardır. Peki; ama bu durumda erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım,  etkilemek için neler yapmalıyım? Çünkü erkek anneleri de oğullarını yeri geldiğinde ona şefkat gösterebilecek ve daha da önemlisi gözü arkada kalmayacak birine emanet etmek isterler.
-Erkek Arkadaşınızın annesi ile ilk tanışmanızda hemen samimi diyaloglara giremeyebilirsiniz. Sakin olun. Kendinizi ağırdan almanızda fayda var. Ama asla küstah veya gözü yukarıda görünmeyin!
-Eğer erkek arkadaşın annesi ile  ilk buluşmanızda tahminimden çok daha samimi bir ortamda karşılandıysanız, ikinci buluşmanızda hemen aynı samimiyeti beklemek yerine  ‘iki düşünüp bir konuşun’ ve kibarlığı elden bırakmayın.
-Üzerinizde baskı, hisseder gibi iseniz. Uzun cümleler ile kendinizi anlatmaya çalışmak yerine kendileri ile ilgili sorular sorun. Bu şekilde verdikleri cevapları onların gözlerinin içine bakıp dinlerseniz, hem bu çok şık bir davranış olur hem de onlarla ilgili daha fazla bilgi toplamış da olursunuz.
erkek arkadaşın annesini etkilemek
çalışıyorlar mı, yoksa emekliler mi gibi sorular sormanızın sizin rahatlamanızı da sağlayacaktır.
- Hatta erkek arkadaşınızın çocukluğuna dair sorular sormayı deneyin. Çocukken Yaramaz olup olmadığına dair hikayelerde dinleyebilirsiniz. Bir bakmışsınız ki o heyecandan eser kalmamış. Annesi onu çok sevdiğinden anlatırken oda mutlu olur ve ortamı yakalarsınız.
-Erkek arkadaşınızın annesi mutfağa çay vs ikram için gittiğinde yada bir şey getirmeye gittiğinde yardım etmeye istekli ve gönüllü olun. Sizin onlara yardım ettiğini gören annesi onu önemsediğinizi ve ona değer verdiğinizi anlayacak ve size hali ile çok daha sıcak davranacaktır.
-Erkek arkadaşınızın annesini etkilemek istiyorsanız ilk önce onu tanımalısınız. Hoşuna giden şeyleri öğrenmeye çalışın ve bunları abartmadan ufak ufak yapın. Örneğin pazara gitmeyi çok seviyorsa ”Bir gün beraber gidelim mi?” demeniz hoşuna gidecektir. Alışverişi seviyorsa da aynı şekilde. ilk tanışmanızda o size değil, sizin ona ayak uydurmanız gerekiyor.
-İltifat etmekten çekinmeyin. Öncelikle güler yüzle erkek arkadaşınızın annesine övgü dolu sözler söylemek her iki taraf içinde olumlu hava yaratacaktır.. Önemli olan bunu samimi ve içten gelerek yapmaktır. Yaptığı çay ve ikramlara elinize sağlık bunun tarifini almak isterim demek yada, üzerindeki elbiseye iltifatta bulunabilirsiniz. Ama burada dikkat edilmesi gereken tek nokta, mutlaka beğendiğiniz bir şeye samimi ve doğal davranarak abartmadan iltifat edin. Unutmayın anneler her şeyin farkındadır :)
Evet hanımlar erkek arkadaşımın annesine nasıl davranmalıyım sorunuza katkıda bulunacak ipuçları verdik. Umarız mutluluğunuz için faydalı olur. Yorumlarınızı eksik etmeyin!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder