Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+KADINLARIN EN ÇOK ZEVK ALDIĞI POZİSYONLAR



kadınların hoşlandığı pozisyonlarkadın yatakta hangi pozisyonu sever



Kadının ve erkeğin cinsellikte zevk aldığı pozisyonlar farklılık gösterebilir. Sanılanın aksine kadınların yaşadığıorgazm daha çok ve uzun süreli olduğu tıbbi olarak ta kanıtlanmıştır. Kadınları orgazma daha çabuk ulaştıran daha zevk alacağı pozisyonları şöyle sıralayabiliriz.
Doggy Style (Köpek Duruşu)  Tüm Dünya’da bilinen adı ile Doggy Style  yani halk arasındaki adıyla  köpek duruşu pozisyonu Genellikle erkeğin ayakta kadının ise yatağın ucunda durduğu bu pozisyonda cinsel ilişkiyi erkek yönlendirir. Bu erkeğe tam bir hareket alanı sağladığı gibi, kadının G noktasına da baskı uygulayacaktır. Böylelikle alınan zevk artmaktadır.

Misyoner Pozisyon: Bu pozisyonda erkek kadının bacaklarının arasında olacak şekilde üsttedir. Bedensel temas çok daha fazla olduğundan kadınlarda orgazm daha yoğun olabilir.
kadın yatakta ne sever
Kadınların üstte olduğu pozisyonlar: Kadınların daha çok tercih edildiği bir pozisyondur. Kendi orgazmlarını daha kolay ayarlayabildikleri bu pozisyonda, kadınlar kendi ritimlerini penisin ritmine daha çabuk uydurabilmektedir. Bu pozisyonda bacak ve vajina tam açık olduğundan Klitoris erkek bedenine değmektedir. Bu da kadında hazzı ve orgazm kolaylaştırır.
seks pozisyonları
Arkadan Vajinaya Giriş: İlişki sırasında erkeğin ya da kadının el yardımıyla Klitorisi uyarması ile  ilişkide düzenli, ritmik devamlılık sağlanabilir ve kadın için orgazm kolaylaşır.
 İlişkinizde partnerinizi iyi tanımalı ve yatakta onu gözlemlemelisiniz. En uyarıcı seks pozisyonları kişiden kişiye farklılık gösterdiğinden ilişki esnasında partnerinizle ufak konuşmalar yapın. Hoşunuza giden bir durum olduğunda güzel sesler çıkartarak hoşunuza gittiğini belli edin. Mutlu bir cinsel yaşam istiyorsanız, partnerinize kendinizi açmalısınız.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder