Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+ SEVGİLİLER GÜNÜNDE NASIL BİR YERE GİDELİM?


sevgililer gününde

SEVGİLİLER GÜNÜNDE NASIL BİR YERE GİDELİM?


Sevgililer Gününde Nasıl Bir Yer Tercih Etmeli?

Sevgililer gününde gidilecek mekanın önemi birazda sevgiliniz ile birbirinizi ne kadar tanıdığınız ile ilgilidir. Çiftlerin ortak noktada buluşup, beraber eğlenecekleri mekanlara gitmesi, böylesine özel ve değerli bir günü çok daha unutulmaz ve anlamlı kılacaktır. Sevgililer gününde nasıl bir yere gideceğinizi siz belirleyeceksiniz. Size şuraya ya da buraya gidin diyemem, reklam yapmıyoruz :)  Burada asıl anlatmak istediğim en önemli nokta sevgililer gününü keyifli, eğlenceli geçirmek ve üzerinizdeki tüm stresinizi atmak için olabildiğince iyi seçimler yapmak için biraz çaba göstermek.
Kadınlar Sevgilinizi Şaşırtın. Şaşırtmayı da seven bir kadınsanız sevgiliniz bu sevgililer günü onunla birlikte eğleneceğiniz bir mekan seçerek ona sürpriz yapabilirsiniz. Gideceğiniz salaş bir balıkçı lokantası ya da şık bir restoran olabilir.
Farklı Şeyler Deneyin. Eğer farklı şeylerden hoşlanıyorsanız farklı mekanlarda farklı, hatta sıra dışı sürprizler yapabilirsiniz. Örneğin Cin lokantası  ya da sirtaki yapabileceğiniz farklı mekanlar seçilebilir.. 
 Ona kısa bir tatilorganizasyonu düzenleyerek de  onun en çok gitmeyi istediği yer için iki uçak bileti alıp, cuma gününden hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz.

Gereken Bütçeyi Sağlayamayanlara Alternatifler. Sevgiliniz ile bulunduğunuz yere yakın bir yerde köy kahvaltısı yaparken ona aldığınız hediyeyi yine farklı bir şekilde sunabilirsiniz. Burada her şey sizin yaratıcılığınıza bağlı. Aslında nerde olduğunuz ya da ne yediğinizden çok, o an ne paylaştığınız önemli.
Nostaljik Bir Mekânlar. Nostaljik bir mekanda, bu nostaljik bir meyhane, pastane, cafe, restoran olabilir. Ondan habersiz olarak çocukluk yaşlarından bu güne kadar tüm resimlerinin olduğu bir albümü ona hediye edebilirsiniz. Ya da ikinizi olduğu bir resmi büyütüp hediye edebilirsiniz. Bu onu çok duygulandıracaktır.
Romantik Mekânlar Şık ve elegant bir restoranda müzik, mumlar ve müzik eşliliğinde yenen güzel bir yemek hiç ummadığı bir anda başından dökülen gül yaprakları sevgilinizi başını döndürecektir. Canlı müzik eşliğinde yemek yerken sevgilinizin adını anons ettirerek sizin şarkının çaldığı bir müzik eşliğinde onu dansa kaldırabilirsiniz.
Nereye gitmiş olursanız olun UNUTMAYALIM. Nerde olursanız olun sevginizi ifade edebileceğiniz o çok özel günün, birlikte yaşadığınız o anın kıymetini bilin ve birbirinizi çok sevin, hepinize sevgi dolu mutlu bir yaşam dilerim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder