Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+Kırmızı Elbise Makyajı Nasıl Olmalı?



 Kırmızı-elbise-makyaj-önerisi


Kırmızı Elbiseye Makyajı  Nasıl  Yapılmalı?

 İnternet’te kırmızı elbiseleri görünce bu yazı dizimde bu konu ile ilgili farklı bir yazı yazmaya karar verdim.
Kırmızı-elbise-makyaj-önerisi
 Özellikle  davet ya da düğünlerde giyilen abiye kırmızı elbise ve gündüz giyilen spor kırmızıelbise üzerine nasıl makyaj yapılmalıdır?
 Öncelikle hanımların kırmızı elbise makyajı yaparken yaptığı en büyük hatalardan biri de abartıya kaçılması.
Diyelim ki; kırmızı şık abiye bir elbise giydiniz. Öncelikle yüzünüzde hangi bölgeyi öne çıkarmak istediğinize karar vermelisiniz. Burada yüzünüzde öne çıkarmak istediğiniz gözleriniz ise, eyeliner, rimel, allık ve nude ruj ile doğal görünen makyajı tercih etmelisiniz.
Eğer kırmızı sade bir elbise giydiyseniz, sizin için en uygun makyaj tonu pastel tonlardır. Pastel tonlarında far, pudra ve allık ile yaptığınız bu makyajı yine sezonun yeni trendi parlak kırmızı rujla tamamlayabilirsiniz. Burada seçtiğiniz kırmızı ruj elbiseniz ile aynı ya da bir ton koyu olabilir. Eğer parlak renklerde kırmızı ve çekici bir ruj rengi tercih ederseniz gözlerinize mor ya da yeşil göz farı kullandığınızda şık görünmek isterken çok rüküş görünebilirsiniz. Şimdi size işte bu dediğim birkaç kırmızı elbise makyaj örneği hazırladım beğeninize sunuyorum. Sevgiyle kalın. Mutlu kalın.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder