Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi


Google+   KADINLARI İLİŞKİDEN SOĞUTAN HAREKETLER, 

kadın neden ilişkiden soğur

Evet sevgili hanımlar, bizler çok daha hassas ve kırılgan olduğumuzdan çabuk kırılır ama bunu o an hareketlerimize yansıtmasak ta unutmayız. Erkekler kızınca söyler geçer, bizkadınlar ne yapılan iyiliği ne de kötülüğü unutmayız. Sonrası mı? Buyurun bir kadını seks yapmaktan soğutan hareketler neler onu konuşalım.
-İLGİSİZLİK Kadınları seksten soğutan hareketler arasında. Kadınlar erkeklere göre çok daha hassas ve duygusal olduklarından ilgisizliğe dayanamazlar. Bir kadın ne kadar sizi severse sevsin sizin ona yatakta ilgisiz davranmanız ilişkinin önce kadının kalbinde sonra ise beyninde sona ermesine yol açar.- KÖTÜ VÜCUT KOKUSU Bir erkek yatakta asla pis kokmamalı. Kadınlar yatakta temiz kokan erkekleri ister. Bir erkeğin kötü vücut kokusu kadına her zaman itici gelir.
-ACELİ VE ISRARCI DAVRANMAK İster evli olun ister flört döneminde bir kadına birlikte olma konusunda ısrarcı davranmayın. Örneğin flört döneminizde iseniz ona bırakın, eve gidelim mi gibi sözleri imalarda bile bulunmayın. Bu onu ilişkiden soğutur. Kadın o zaman bunun tek derdi beni yatağa atmak diye düşünebilir. Evli iseniz aceleci davranıp ilişkinizi orgazm odaklı yaşamaya kalkarak, oldubittiye getirmeyin.
-ROMANTİZMİ ABARTMAYIN Kadınlar ilgiden hoşlanır ve hiçbir kadın romantik bir erkeğe hayır diyemez, bu doğrudur Ama!!!! Abartmayın. Unutmayın ki kadınlar sizin samimi olup olmadığınızı anlar ve birçok kadın çok aşırı sevgi gösterilmesinden hoşlanmaz.
söylemeyin. Unutmayın günümüzde evliliklerin büyük çoğunluğu yalan yüzünden bitmektedir. Bir kadın birlikte olduğu erkeğin yalanını yakaladığı andan itibaren soğuma aşaması başlamıştır. Eşiniz ya da sevgiliniz telefon rehberinde aşkım, canım gibi isimlerde kayıt ettiği isimleri BİR ZAMANLAR AŞKIMDI ya da İSİM yazarak değiştirirse şaşırmayın.
TUTARSIZ DAVRANIŞLAR. Erkekler, her zaman yaptıklarınız ile söyledikleriniz birbirini tutsun. Örneğin ilişkinizin başında ben zamanımı ailemle geçirmeyi severim derseniz, haftanın 3 günü çim sahalarda arkadaşlarınız ile tıp koşturursanız eşiniz ya da sevgilinizin arkasından da koşmaya hazırlanın. Eminim bu durumda top yerine Partneriniz kaçtıkça siz kovalayacaksınız.
KISKANÇLIK. Kıskançlık sanıldığı kadar masum bir duygu değildir. Ortadan konuşmak gerekirse kadın ya da erkek için kıskanççılığın fazlası zarar. Çünkü eşinizi ya da partnerini sevdiğinden dolayı kıskanmak ayrı kıskandığını bahane ederek karşındakini kontrol altında tutmaya çalışmak ayrıdır.Bu ikisi arasındaki ince çizgiyi koruyamıyorsanız ilişkinizde alarm zilleri çalmaya başlamış demektir.
ANA KUZU ERKEKLER. Annenize düşkün olabilirsiniz, ama bunu ilişkiniz de bunu onun gözüne sokmayın. Her iki lafın başında annem derseniz,  ve onun   annenizin size davrandığı, şekilde size davranmasını beklerseniz hayatınızın yanlışını yapmış olabilirsiniz.Çünkü hiç bir kadın kendisini annesi ile kıyaslayan erkeği hayatında uzun süre tutmaz.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder