Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi


Google+ Kadınlar Nasıl Boşalır? 
kızlar nasıl orgazm olur



Kadınların tek seferde ardı ardına boşalması mümkün mü, yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Bu yazı dizimizde bu soruların cevaplarını birlikte irdeleyeceğiz.  Her şeyden önce orgazm olmakla boşalma aynı şey değildir ve boşalma bedensel bir rahatlamadır. Orgazm ise boşalmayı da içine alan bedensel rahatlamanın yanı sıra, ruhsal hissinde yaşandığı daha haz veren bir durumdur. Cinsel ilişkide boşalma her kadının yaşaması gereken doğal bir deneyimdir. Bu deneyimi kadın boşalırken ilişkilerin sonlarına doğru 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösterir arkasından beden sel rahatlama hissedilir.

Kadın Boşalmayı Nasıl Öğrenir?

Bir kadının boşalmayı öğrenmesi için öncelikle bedenini iyi tanıması gerek ve boşalma içinde; dokunsal görsel ve işitsel olarak uyarılması gerekir.

Kadının Klitoral ve Vajinal Boşalması

Kadının  klitoral boşalması  klitorisine yapılan baskı ile gerçekleşen boşalma türüdür ve daha kısa sürede gerçekleşir.
Kadının Vajinal boşalması erkeğin penisinin vajinaya girip çıkması yada penisin vajinanın içerisindeki hareketleri klitorisine yaptığı baskı veya yaptığı uyarılar sonucunda meydana gelir.

Kadının Klitoris Ve Vajinal Boşalma Arasındaki Fark Nedir?

Fizyolojik olarak ela alırsak Klitoral boşalma ile vajinal boşalma aynıdır.Vajinal boşalmada kadının ilişki sırasında penisin hareketlerini hissettiği ve partnerinle bütünleştiği için ona daha yoğun duygular yaşatır.
Klitoris boşalma da ise kadının mastürbasyon yaparak kendi kendine yaşadığı bir durumdur. Cinsel ilişkiesnasında çiftler  birlikte klitorisi uyararak, vajinal ilişki sırasında da direk klitoral boşalma sağlanabilir.

Kadının İlişkide 3-4 Kere Boşalması Mümkün mü? (Birden Fazla)

Yapılan araştırmalara göre kadınların tek bir cinsel ilişki sırasında birden fazla boşalması mümkün. Bunun için net bir sayı verilmese klitoral uyarılma ile defalarca boşalabilir. Bu tür boşalmalar ataklar halindedir ve bir kadın aldığı zevke göre en az üç, dört kez boşalabilir

Kadının Ardı Ardına Boşalması, İçin Ne Yapmalı?

Kadın ilişki sırasında boşaldıktan sonra, ilişkiyi bitirmek yerine devam edilmeli ve çiftler elleriyle birbirlerini uyarmalıdır. Hatta klitorisi uyarmaya devam etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder