Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Google+   KALICI LAZER OPERASYON
lazer epilasyon tedavi

Lazer operasyon uygulamalarında istenilen kalıcı başarıyı sağlamak için bazı temel unsurlar vardır. Bunlar nedir? İlk olarak lazer yapılacak kişinin cilt tipi beyaz tenden, koyu renk cilde kadar olan kişileri burada kast etmekteyiz. Kılın yapısı, kılın kalınlığı, rengi, uygulanacak bölgelerde kılların nerede olduğu ve kullanacağınız cihaz önemlidir. Tüm bunları düzgün bir şekilde planladığınızda kalıcı lazer operasyonu sağlamış olursunuz.
Eğer kişi beyaz tenli ise ve koyu kalın kıllara sahipse ortalama 2 ile 5 seansla kalıcı epilasyon sağlanmış olur.Kalıcı Lazer operasyon yöntemi tüylerde kalıcı olarak hasar yarattığından, kalıcı bir yöntem olarak kabul edilmektedir. Belli bir seans sonrasında tüylerde kalıcı olarak azalma yada tüylerin ortadan kaldırılması sağlanır. 2 ay aralıkları ile yapılan 6 seans sonrasında tüylerde %80 ile %90 arası kalıcı olarak azalma görülür. Yüz bölgesinde belli bir seans sayısı vermek çok doğru olmaz.
Lazer operasyon konusunda en çok karşılaşılan sorulardan biri de , lazer ışınları kanser yapar mı? Yumurtalıklarıma zararı var mı? Çocuk doğurmam da problem olur mu gibi.
Uzman doktorların denetiminde dermatologlar tarafından uygulanan aktif soğutmalı lazer uygulamalarında he hangi bir sorun yaşamazsınız. Lazer ışınları hangisi olursa olsun göze direk olarak gelmedikçe hiçbir zararı yoktur. Bu bakımdan lazeruygulaması sırasında hastalara koruyucu gözlük verilmektedir ve tedaviyi yapan uzmanda gözlük kullanır.

SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder