Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi


Google+  RAHMİ ALINAN KADIN İLİŞKİDEN ZEVK ALIR MI?



rahim ameliyat olan kadın

RAHMİ ALINAN KADIN İLİŞKİDEN ZEVK ALIR MI?

Rahmi Alınan Kadın İlişkiden Zevk Alır mı? Bu durum biraz kişinin kendi ile alakalı bir durumdur. Eğer rahmin alınması tümör ya da kanser gibi nedenlerden dolayı ise psikolojik olarak sizi...




Rahmi Alınan Kadın İlişkiden Zevk Alır mı?
Bu durum biraz kişinin kendi ile alakalı bir durumdur. Eğerrahmin alınması tümör ya da kanser gibi nedenlerden dolayı ise psikolojik olarak sizi olumsuz yönden etkileyecektir. Bunun yanı sıra evli yada çocuklu olmanız da önemlidir. Konuyu genel olarak ele alırsak, sadece rahmin alınması söz konusu ise, bu fizyolojik olarak cinsellikten zevk almanıza engel değildir. Sonuç itibari ile vajina cinsellikten zevk almaya devam edecektir. Böyle durumlarda psikolojik olarak destek almanız olumsuz düşüncelerinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.
Rahim ameliyatı sonrasında ne olursa olsun iyileşme sonrasında ilişki serbesttir. Bu noktada kadınların göz ardı ettiği konu partneri ile yaşadığı cinsel ilişki sırasındarahmin olup olmadığı erkek tarafından algılanmaz ve bu durumun cinsel ilişkiden zevk almayı önlemesi gibi bir duru söz konusu değildir. Yeter ki siz kendinizi ilişki sırasında kasmayın, olumsuz düşüncelere kapılıp kendinizi boş yere üzmeyin. Çünkü cinsel ilişkinin rahimle alakası yoktur. Birde çok daha da önemli bir konu daha var. Oda rahmi alınan kadınlar cinsel ilişkiden zevk almayacaklarını düşünmekle kalmıyor birdemenopoza erken girerim diye korku yaşıyorlar.

Oysa; tek başına rahim alındığında, yumurtalıkları alınmayan ve henüz menopoza girmemiş kadınlar yani halen hormon üretimi olan yumurtalığa sahip olan kadınlarımız menopoza girmiyor.
Bu yazımda özellikle bunun altını çizmek istedim. Fakat rahmin ameliyatı sırasında rahmi ile yumurtalıkları birlikte alınan kadınlarımız menopoza giriyor. Bir kadın olarak bu konuların herkesle konuşulmayacağı bilincindeyim, bu nedenle özellikle bu konuların altını çizmek istedim. Rahim ameliyatı olan kadınlarımıza seslenmek istiyorum. Rahim ameliyatı olmanız hiç bir zaman ilişkiden zevk alamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu nedenle cinsel yaşamına ameliyattan önceki gibi devam edebilirsiniz. Hepinize sevdiklerinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder