Powered By Blogger

17 Ağustos 2014 Pazar

Google+Erkekler Bunlardan Hoşlanmıyor!

erkekler saçma

Erkeklere Saçma Gelen Davranışlar Ve Nedenleri 
Erkeklere saçma gelen ve hoşlanmadığı davranışlarınbaşında kadının güzel olmak uğruna çok fazla makyaj yapması gelmektedir. Buna kaynak saçlar, takma tırnaklar ve daha birçok şey. Kadınların unutmaması gereken en önemli şey bir erkek kadının hele ki, evleneceği kadının doğal olmasını ister. Bu nedenle bu tarz şeylere yatıracağınız parayı kenarınıza atın.
-Özel günleri unutunca bunu onun yüzüne vurmayın. Nedendir bilinmez erkekler bunu pek sevmiyor.
-Şekilci Olmayın. Ciddi bir şeyler paylaşmak yerine şekilci tavırlar sergilerseniz, bir erkeğin gözünde seks objesi olmaktan öteye geçemezsiniz.
-Erkeğin Gururunu İncitmeyin. Unutmayın ki başkalarının yanında onu küçük düşürürseniz şevki, arzusu kırılır ve daha da önemlisi erkekler bunu asla unutmazlar. Bu ilişkide bir kırılma noktası olur.
-Erkeklerin yanında dedikodu yapmayın. Başkalarının sevgilisinden, gittiği tatilden, giydiği kıyafet, ayakkabıdan yada yaptıklarından bahsetmeyin. Erkekler yanında 3. Şahıslardan konuşmayı pek sevmez. Bu yüzden dedikodu yapmamaya özen gösterin.

-Yatağa küs girmeyin.
 Bir erkekle yatakları ayırdığın gün onun gözünde güvenilmez, yarı yolda bırakabilecek kadın olduğun gündür. Zaten küste olsanız yatakta ona sarılmanız ile küslük biter.
-Ondan yapmasını istediğiniz şeyleri yumuşak dille söyleyin. Bir erkeğe her şeyi yaptırabilmenin yolu budur unutmayın. O zaman istediğiniz her şeyi severek yapar.
-Alçak sesle konuşun. Erkek için makbul olan kadın öncelikle alçak sesle konuşan ve güler yüzlü olandır. O zaman erkeğiniz sizin için sürekli bir şeyler yapmak isteyecektir.
- Ceplerini  ve özel eşyalarını karıştırmayın. Unutmayın erkekler için güven sizin kadar önemlidir.
-Argo Konuşmayın. Bu sizi karşınızdaki erkeğe itici gösterir. Bunun size sezdirmese de zamanla sizden uzaklaşacaktır. O zaman sizin hakkınızda ciddi düşünmek yerine sadece cinsel beklentilere girecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder