Powered By Blogger

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Google+ BOTOKS

botoks, botox

Botoksun Kullanım Alanları Nerelerdir?

Botoks doğru ellerde doğru kullanıldığında mucizeler yaratan bir ilaçtır. Estetikte yüz kaslarındaki mimik çizgilerini azaltmakta, yüze ışıltı vermekte, cildi genç göstermek için son zamanlarda çok kullanılan bir yöntemdir.
Botoks yılan zehrimi?  Halk arasında yılan zehri olarak bilinse de bunun doğru olmadığını altını çizerek belirtmek isteriz. Botoks etkisel olarak dinamik kaslardaki kasılmayı azaltarak yüz bölgesindeki mimik çizgilerini bitirir.
Botoksun kullanım alanları arasında yine migren tedavisi de yer almaktadır. Özellikle sıkça migren krizi geçiren kişilerde % 80’e varan iyileşme olduğu görülmektedir. Ayrıcaciltte daha parlak, daha dinamik bir görünüm sağlar. Bunun yanı sıra aşırı terleyen kişilerde özellikle sporcularda koltuk altlarında da, bazı tedaviye ihtiyaç duyulan el ve avuç içlerinde, ayak tabanı terlemelerinde de botoks tedavi edici bir terleme yöntemi olarak yer almaktadır.
Botoks enjeksiyonunda Kullanılan Madde Nedir?
Clostridum Botulinun adlı bir mikroorganizmadan elde edilen proteindir. Botoks uygulanan bölgede beynimizden gelen uyarının kaslara iletimi bloke edilir ve bu sayede bu bölgedeki kasların çalışımı geçici olarak durdurulur.Kaslar çalışmadığı içinbotoks yapılan bölge daha gergin daha dingin  bir görünüme kavuşur.
Botoks İle Cilt Gençleştirme
Botoks cilt gençleştirmede direk olarak kullanılmaz. Kırışıklıkların giderilmesinde Yüzün 1/3lük kısmında oluşan kırışıklarda kullanılır. Bunlar; göz etrafında oluşan kazayağı çizgileri, iki kaş arasında, oluşan kaş çatma çizgileri, alında oluşan paralel çizgilerin giderilmesi, üst dudak olarak bilinen bölge için sıklı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder