Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba


Google+  2014 ‘DE ANGORA KAZAKLAR ZİRVE YAPIYOR

                  



                 


angora -kazak-2014-modelleri


Angora Kazaklar Zirvede

2014 son bahar kış Trendleri arasında yer alan angora kazaklar hem renk ve desen açısından çok zengin hem de farklı şekilde yapacağınız kombinler ile tarzınızı yansıtmanızı kolaylaştırıyor. Örneğin bir iş yemeğine ya da toplantıya gideceksiniz ve maskülen havaya bürünmek istiyorsunuz. Pastel tonlarındaki bir kazağı yine sezonun Trendleri arasında yer alan bir kalem deri  etek, topuklu ayakkabı ve onu tamamlayan oxbord çanta ile  son derece şık stiller yaratabilirsiniz.
Angora kazakların tüylerinin çok döküldüğünü düşünüyorsanız bunun için ufak bir tüyo vermek istedim. Yeni aldığınız ya da yıkadığınız angora kazağı bir poşete koyarak bir gece buzdolabında bekletirseniz bu sorundan kurtulmuş olur ve trendin gerisinde kalmazsınız. Evet, nerede kalmıştık. Şimdi de size günlük kombinler için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Jean pantolon üzerine giyeceğiniz kısa düz renk ve desenli Angora kazağıyine hazır satılan yakalar ya da bebek yaka bir gömlekle sade şık ve spor bir kombin yaratabilirsiniz.
modellerini deri bir tayt ve şık bir topuklu ayakkabı ile kullanmayı tercih edebilirsiniz. 2014 sonbahar modasında desenli, düz renktekiAngora kazakları, kumaş, deri pantolon ve parçalarla birlikte kullanarak farklı kombinler yaratmak mümkün. Ben sizin için birkaç kombin örneği seçtim, tercihi siz değerli hanımlarımıza bırakıyorum. Yeni yılın bu ilk günlerinde hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sevgiyle kalın hoş çakalın. 
2014 angora-kazaklarAngora -kazak-kazak-etek-kombin2014 son bahar kış Trendleri arasında yer alan angora kazakangora-kazak-kombinanora-kazak-2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder