Powered By Blogger

20 Ağustos 2014 Çarşamba



Google+ 2014′DE ÖNE ÇIKAN CHELSEA BOT KOMBİNLERİ

Chelsea botlar, bu sezon zımbalı

Chelsea Botlar Çok Moda

 2014 sonbahar kıs sezonun en son en yeni trendi Chelsea botları farklı kılan en belirgin özelliği bilek hizasında oluşu ve yan tarafında bulunan elastik bantları. Modeller ise genellikle hafif topuklu ya da düztabanlı ve rahat olması. Daha da önemlisi hemen her kıyafetle uyum sağlaması İster mini elbiseyle, ister maxi etek ya da Skinny Jean ile giyin, düşüncem  bulunduğunuz ortamda en şık en göz alıcı ve en stile sahibi olan kişisi siz olacaksınız. Bu botların özellikle siyah renkte olan bir modelini gardırobunuza katmanızı şimdiden size öneririm.
Günlük şıklık için ise bu botların kahverengi modelleri dar paça kumaş pantolon ve kazaklarla kullanarak oldukça şık bir kombin yaratabilirsiniz. Ünlü modellerden tutunda moda ikonlarına kadar her kesimden insanların kullandığı bu botlar kışlık şortlarla da rahatlıkla kombin edilebiliyor. Chelsea bot-ŞortKombinelerinde bilekte biten bu botlar, her fiziğe uygun modellerinin olması 2014 yılında çok tercih edilme sebeplerinden biri.
İki yıldır çok fazla gördüğümüz Chelsea botlar. Süet modellerde farklı renk seçenekleri mevcut Yine Leopar desenliler ve cap-toe olan botlar ise yine sezonun en çok beğenilen trendleri arasında yer alıyor. Leopar severlere duyurulur. Şimdi sizi CHELSEAKombinelerden oluşan fotoğraf galerimiz ile baş başa bırakıyorum. Her zaman ki gibi sevgiyle kalın mutlu kalın.
Kırmızı-Chelsea bot-kombin2014-kombinleri-chelsea-botbiker-boot--2014Chelsea bot-kombin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder