Powered By Blogger

24 Eylül 2014 Çarşamba



DİLEK SOYAK EN YENİ MÜZİK ŞİİR VİDEOLARI  · 




Google+
Erkeğin de Sevebildiğini Ortaya Koyan Farklılıklar Nelerdir?






Yapılan bilimsel araştırmalardan ortaya çıkan sonuca göre  erkeklerin % 65 i ilk görüşte aşka inanıyor. Çünkü bir erkek kadına  ilk bakışta sadece güzellik olarak bakmıyor. O pratik zekâları ile o kadınla bir hayatı paylaşacakları ve mutlu olacaklarına onunla her konuda konuşa bileği ve onu anlayacağına inandıkları kadınlarla birlikte olmayı tercih ediyor.  Bu güne kadar erkek kadın ilişkileri hakkında pek çok yazı haber makale okumuşsunuzdur.
Erkeğin de Sevebildiğini Ortaya Koyan Farklılıklar NelerdirErkeğin de Sevebildiğini Ortaya Koyan Farklılıklar NelerErkeğin de Sevebildiğini Ortaya Koyan Farklılıklar 




Bir Erkek Gerçekten Sevebilirmi
Erkeklerin kadınlara göre çok daha hızlı âşık olduğunu biliyor muydunuz?  Hani o filmlerde gördüğünüz ilk görüşte aşk sahnelerinde olduğu gibi erkekler ilk bakışta da âşık olabiliyor. Eğer ilk görüşte âşık olduğunu anlamaysa bile eğer o kadından etkilenmesi yetiyor ve o kadının peşinden gidiyor ve en fazla üçüncü buluşmasında o kadını sevdiği gerçeği ile yüzleşiyor. Kadınlara gelince, kadınlar bu konuda biraz daha temkinli davranıyor ve daha zor karar verebiliyor. Yani bir kadının karşısındaki erkeği sevip sevmediğini anlaması için en az bir erkekle  10 – 15 kere randevuya çıkması gerekebiliyor.
Bir Erkek Gerçekten Sevebilir Bir Erkek Gerçekten Sevebilirmi Bir Erkek Gerçekten Sevebilirmi1
 Erkekler Nasıl Kadınları Sevebilir?
Erkekler sevgi saygı görmek isterler; Bir erkek için beğendiği  ve peşinden koştuğu kadında sevgi saygı ve takdir görmek o kadını  sevebilme ihtimalini arttıran en önemli faktördür. Erkek buna inanırsa kadına güvenir  ve  kendisine sevgi saygı gösteren kadını sadece sevmekle kalmaz onu asla kaybetmek istemez.

Bir Erkekten İllaki;  Seni Seviyorum Demesini BeklemeyinErkekler ne kadar hoşlanırsa hoşlansınlar duygularından emin olmadıkça o çok duymak istediğiniz kelimeyi hemen söylemeyebilirler. direkt demeyebilirler.
Bir Erkeğin Seni Seviyorum Demesi Ne Anlama Gelir?  Bir erkek beğendiği ve deli gibi peşinden koştuğu bir kadına seni seviyorum demesinin altında yatan mesaj  al kalbimi ve hayatımı senindir.. Bu yüzden bu shirli sözcüğü hemen söylemeyebilirler. Paniklemeyin bazı şeyleri oluruna bırakın  bu çünkü bir erkek bu cümleyi söylediğinde özgürlüğünün  kısıtlanacağını düşündüğünden bu sözü  ilişkinin ortalarında söylemeyi          tercih ederler
Bir Erkeğin Sizi Sevip Sevmediğini Nasıl Anlarsınız? . Bir erkek zamanının çoğunu ailesi ya da arkadaşları yerine sizinle geçirmeyi terci,h ediyor ise;  ve onlardan daha çok size vakit ayırıyorsa seçimini sizden yana yapmıştır ve artık  sizi sevdiğinden gerçekten emin olabilirsiniz.
Konuşurken sizin gözlerini Sizden Ayırmıyorsa Bir kek bir kadınla konuşurken gözlerini sizden ayırmıyorsa hatta konuşmanın sonuna kadar gözlerinizin içine bakarak konuşuyorsa ve hayatınla ilgili alması gereken en ufak kararlarda bile sizin fikrinizi alıyorsa sizi gerçekten sevdiğinden ve sie değer verdiğinden emin olabilirsiniz.
 Erkekler Nasıl Kadınları Sevebilir Erkekler Nasıl Kadınları Sevebilir2 Erkekler Nasıl Kadınları Sevebilir3

22 Eylül 2014 Pazartesi

Google+       2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak?





Hanımlar için el ve tırnak bakımında da güzelliğin simgesi haline gelen ojelerin bir erkek için de bakımlı tırnakların ne kadar önemli bir ölçüt olduğunu biliyor muydunuz? Kadınlardaki çekiciliği ön plana çıkaran ojelerin karşı cinsi etkilemek için güçlü bir silahlardan biridir.  Şimdi hadi gelin el ve tırnakların bakımlı ve güzel olduğunu temsil eden ojelerde 2015 de  hangi renk ojeler moda olacak? Onu konuşalım. 2015 yılında ojelerde koyu renklerin tercih edileceğinin sinyallerini şimdiden görüyoruz.  Öncelikle siyah mavi bordo, mor tonları çok revaçta olacak. . Koyu renk oje kullanımının yanı sıra tırnak diplerinin tırnak uçlarından ayrı bir renk ile süslenerek oluşturulmuş modeller ise; çok kullanılacağa benziyor. Desenli renklere gelince özellikle ve bordo  ve metal tonlardaki oje renklerinin oldukça revaçta olacağını şimdiden söyleyebilirim.



Metal renk ojeleri özellikle Transparan elbiseler ile denemenizi tavsiye ederim. Metal ve gümüş tonlardaki bir ojeyi Transparan elbise ile kullandığınızda havanızı ne kadar değiştireceğini görecek ve iddia ediyorum ki; siz bile kendinizdeki bu değişime ve şıklığa hayran kalacaksınız. Yine 2015 yılı oje trendleri arasında özellikle altın ve gümüş renklerin yanı sıra mavikahverengi, bordo siyah gibi renklerin bir arada kullanıldığı oje renklerinin ön planda olacağını bilmenizi isterim. Özellikle tırnaklarını uzun  küt şeklinde kullanmayı seven bayanlarımız  desenli oje renklerinin  çok yakışacağından emin olabilirsiniz.  Uzun tırnak ve kare tırnak seven bayanlar için 2015 yılı sezonunda farklı desenlerdeki oje renkleri sizler için  en ideal tercihlerden biri olacaktır.



Sıra dışı desen ve oje renklerini seven bayanlarımızı da de unutmadık. 2015 yılı sezonunda ojelerde ekoseler, çizgiler, çiçekli motifleri  kadar, puantiyeli desenlerinin yanı sıra geometrik şekiller, nazar boncuklu ya da uğur böceği desenli ojeler sizi anlatacaktır. 2015 yılı içerisinde koyu renk mat görünümlü ojeler hanımların tırnaklarını süslemeye devam ederken Parlak ojelerini matlaştırmak isteyenler için oje kullanmayı çok seven biri olarak, küçük bir tüyo da vermeden geçemeyeceğim



Parlak ojeyi matlaştırmak için önce istediğiniz her hangi bir renk ojeyi sürün ve üzerine kuruduktan sonra oje matlaştırıcı kullanarak ojen-izde istediğiniz mat bir görünümü kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Sadelikten vazgeçmem diyen  genç kızlarımız, sade ve nötr  renklerin Hakim olduğu ojelerin yanı sıra uçuk pembe ve puantiyelerin oje renk ve desenleri kadar,     turuncu ve yeşilin bir arda kullanıldığı  desenli oje renklerini 2015′de genç kızlarımızın tırnaklarında çok göreceğiz.YAZAN SİTEMLİ YAZAR DİLEK SOYAK
2013-oje-modası-2 2015 de  Hangi Renk Ojele 2015 de  Hangi Renk Ojele3 2015 de  Hangi Renk Ojeler 4 2015 de  Hangi Renk Ojeler 8 2015 de  Hangi Renk Ojeler 9 2015 de  Hangi Renk Ojeler 88 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda 00 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda 11 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda 76 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda 90 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olac0 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak001 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak2 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak4 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak8 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak9 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak11 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak18 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak40 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak44 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak45 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak85 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak97 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olacak98 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda Olak56 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda 2015 de  Hangi Renk Ojeler Moda1 2015 de  Hangi Renk Ojeler
Google+

Bir Kadın Kendine Has Kokusu Nasıl Olmalı?

Kadın Kokusu
Bir Kadının Kokusu Kendine Has Olmalı  :Bir kadın için kendi tenine uygun koku seçmek çok önemlidir. Çünkü her koku her tende farklı kokar. Burada asıl sorulması gereken soru bir kadının kendi kokusu nasıl olmalı? . Yani kadının kendine has kokusu olmalıdır. Yani güzel kokmak için illa da bir şişe dolusu parfümü sütünüze boca etmenize gerek yok

Bir ve kadının kokusu her şeyden önce kendine has olmalı kesinlikle ona kendisiniz iyi hissettirmelidir. Bir kadın için güzel kokmak en az güzel görünmek kadar önemlidir. Bu yüzden biz kadınlar koku alırken hep bir arayış içine gireriz. Seçeceğiniz koku size işte bu dedirtmeli. Bir Kadının kendine has  kokusu nasıl olmalıdır  konusunda sizlere birkaç ufak tüyo vermeden geçemeyeceğim.

Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seceğiz? Kendi teninize uygun kokuyu bulabilmek aslında o kadar da kolay değil Her parfüm, ya da deodorant  kokusu yazımızın da başında söylediğimiz gibi, tende değişiklik gösterebiliyor..Eğer kullandığınız parfüm sizi   mutlu ediyorsa doğru seçim yapmışsınızdır.
Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz-2 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz3 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz-6 Teninize En uygun Kokuyu  Nasıl Seçeceğiz7

Genital bölgede temizlik için Hijyen:  Bir kadının genital bölgesine küçük yaşlardan itibaren dikkat etmesi gerekir. Kadınların kendi sağlıkları için bu konuya dikkat etmelidir.
Genital bölgede temizlik için Hijyen Genital bölgede temizlik için Hijyen1 Genital bölgede temizlik için Hijyen2
3   Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen:   Deniz ya da Havuz sonrası vajinal mantar iltihap gibi hastalıklara karşı  Vajina  sürekli temizlenmeli ve temiz olmayan havuz , deniz gibi yerlere girmemeye özen göstermelisiniz.
Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen1 Deniz Havuz Gibi Ortak Kullanılan Alanlar Ve Hijyen3
4.      Ter ve Kötü Vücut kokusuna Karşı Hijyen:Düzenli olarak Duş almanın yanı sıra  Ter ve kötü vücut kokusuna karşı günlük bakımınızı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca duş almaya vakit bulamadığınız durumlarda ise; ıslak mendil, roll-on, duş jeli sabun, gibi temizlik maddeleri ile gerekli Hijyen sağlamalıdır.
Ter ve Kötü Vücut kokusuna Karşı Hijyen-7 Bir Kadın Nasıl KokmalıBir Kadın Nasıl Kokmalı-1

  1. Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni: Ağız ve diş sağlığınıza dikkat etmeli ayrıca, olası ve ağız kokularına karşı dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalısınız.
  2.  Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni2 Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni-3 Ağız ve Diş Bakımı Hijyeni4
  1. Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen: Bir kadın için El ve ayak bakımı çok önemlidir. Bakımlı el ve ayaklara sahip olmak için haftalık ya da aylık pedikür, manikür yaptırabilirsiniz. El ve ayak topuklarınız için cilt tipinize uygun kremler ve besleyici losyon kullanmalısınız.
. Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen-1 . Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen2 . Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen-3 . Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen-4 Ayak Ve El Tırnakları için Hijyen El Tırnakları için Hijyen El Tırnakları için Hijyen-1 El Tırnakları için Hijyen2 El Tırnakları için Hijyen3